Ātri pazūd interese :(

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Uzreiz par lietu... Principā visi puiši ,kuri sākumā izrāda man interesi ātri to pazaudē. :(
Tas tāpēc ,ka esmu neinteresanta vai tāda vīriešu suga? Es tiešām nesaprotu...Bet lai kā es mēģinātu...

Nu jau esmu sapratusi ,ka par puiša regulāru celšanu debesīs un apmātību ar viņu nekā neieintriģēsi ,šis sapratīs ,ka tā safanojusies un liksies mierā. Labi, esmu vēsāka, kādu reizi speciāli neatbildu bet izturos jauki un nedaudz atturēti. Neizādu uzreiz lielo patikšanu ,bet esmu jauka ,nedaudz pakaitinu varbūt kādreiz , starp citu, bieži jokoju.

Bet paiet pāris nedēļas, ilgākais mēneši un attieksme tāda itkā es neeksistētu. KĀPĒC? Problēma tajā ,ka man nav savi hobiji varbūt un liekos neinteresanta? Neizskatos gana labi varbūt? Vēl kāds cits variants? :D Un kā jūs izturaties pret puisi ar kuru nesen uzsākat runāt/ tikties? Pats lidinās apkārt vai protat uzkurbulēt to interesi apzināti? :(
24.06.2013 20:11 |

Reitings 745
Teletūbij, tā vienkārši- neko! :D
24.06.2013 21:49 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Man atkal tas pats ir ar puišiem. Ja sākumā džeks patīk, tad pēc kāda laika nav tas pats, kas bija iepriekš. ;/
24.06.2013 21:52 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Ja nav hobiju, tad varētu kaut kam pievērsties, tikai tā- sevis dēļ, nevis kā pašmērķi ar to dabūt puisi :)
24.06.2013 21:56 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Teletūbij, tā vienkārši- neko!

No srry, es tādu draudzeni negribētu?
24.06.2013 22:09 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Droši vien šie puiši, iegūstot Tevi, vīlās - nesaņēma gaidīto. Bet ne tādā nozīmē, ka Tevī būtu kas nepareizs, vienkārši ne tas, ko viņi bija iedomājušies. Iemesls varētu būt tāds, ka sākumā esi viena, bet, kad sāc satikties - pavisam cita. Varbūt sākumā tēlo, lai pievilinātu... Varbūt, sākot attiecības, sāc nenormāli skriet pakaļ... Paanalizē savu rīcību pirms un pēc! Tāpēc jau arī labāk ir būt tam, kas esi patiesībā - nebūs jāliek vilties otram.
24.06.2013 22:12 |

Reitings 745
Nightberrii , laikam jau tā ir tā māksla ,kurš kuru. Līdz ko vienam ir lielāka interese, tas arī to nevarēs paturēt sevī un neizrādīt, kamēr otram būs vienaldzīgāk un viss tādā čillā, lai jau otrs paskraida

Patiesībā ir gan viena lieta ,kurai neilgi, bet kad pievēršos ,tad ar visu sirdi..vingroju dažas reizes nedēļā. Cenšos uzturēt vēderu plakanu un dupsi formīgu :D Pagaidām uz ko vairāk neesmu saņēmusies vai tas ko īsti gribētos nav pieejams.
24.06.2013 22:14 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Attiecībās mēs viens no otra ''ņemam'' un ''dodam'' , bet ja Tev nav ko dot, tad arī šāds ir rezultāts. Tas var būt saistīts gan ar seksuālu neapmierinātību, gan arī ar personības ''tukšumu''.
24.06.2013 22:15 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
man, tāpat kā Kristai, izklausās, ka tu kaut ko no sevis mākslīgi izveido...

Nezinu, es esmu tāda, kāda esmu. Ir puiši, kam patīku, ir tādi, kas mani pārprot un ir vnk vienaldzīgi. Varbūt tev tāds periods ar tādiem, kas tevi pārprot.. :) Jo nu neesi dolārs, lai visiem patiktu. Es uzskatu, ka īstenais atnāks, paņems tevi un aizvedīs pie sevis. Nebūs nekādas muļļāšanās, viss notiks dabiski. :)
24.06.2013 22:34 |

Reitings 745
Nu tad ja es tagad esmu tāda nekāda pieņemsim to puišu acīs. Un ja es tagad iestātos piem. deju grupā un braukātu kaut kur , visi pēkšņi uzrakstos un liela interese parādītos? :D

Es brīnītos, ja tā ,jo man ja puisis patiktu nebūtu svarīgi vai viņš brīvo laiku mājās pavada vai sporta turnīros. Galvenais jau izskats, attieksme un savstarpējā saprašanās ,vismaz manuprāt. ;)
24.06.2013 22:39 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu bet tu taču vismaz strādā/mācies? Ir tev ko darīt arī pašai, nevis tikai mājās sēdi?
Ja tā, tad jau, manuprāt, viss kārtībā, jo man arī nav nekādu tādu baigo hobiju, jo lielu daļu laika aizņem mācības un darbs, brīvajā laikā labprātāk vnk atpūšos mājās/satiekos ar draudzenēm, kkur aizbraucu ar ģimeni, aizeju uz teātri, bet diez vai tie tādi baaaigie hobiji skaitās. Kad biju maza tad gan daudz ko darījos, pabeidzu mūzikas skolu, gan piedalījos vairākas reizes ar kori/dejošanu dziesmu svētkos utt, tā kā, ja tev nav hobijs, tas uzreiz tebi nepadara par nekādu galvenais, lai esi pašpietiekama un tev ir savas lietas darāmas arī bez puiša klātbūtnes, lai ar tevi ir interesanti :)
24.06.2013 22:48 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nu ja ķīmija nav tad nav, viss :]
24.06.2013 23:58 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Piekritīšu, ka mani noteikti atbaidītu tas, ka sieviete "tēlo" to, kas nav, un uzvedas, kā uz skatuves.

Vispār, labi vien ir, ka aiziet no Tevis laicīgi, nevis vēlāk .. ietaupa sirdssāpes. Tu taču pati arī nebūtu kopā ar cilvēku, kas Tevī neizraisa pietiekami lielu emociju vētru pirmo dažu nedēļu/mēnešu laikā ..

Arī uzturēšana sevi formā ir uzskatāma par "interesi", tā kā gluži nevar teikt, ka interešu nav, tomēr labāk ir, ja tomēr sievietei ir arī savs stūrītis, kas ir nostāk no attiecībām, respektīvi, kāda interese.
25.06.2013 08:55 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Acīmredzot neesat viens otram īstie. Ja tā padomā, tad īstenībā ir baigi grūti atrast otro pusīti tādu, lai abiem būtu vienlīdzīgas jūtas. nevajag tēlot, bet esi tu pati. ar laiku jau tāpat cilvēka īstā daba laužas ārā. bet puisim bija iepaticies tikai tavs radītais tēls, bet ne tu pati. vai arī viņš gaidīja, kad kļūsi īsta, bet tas nenotika.
pēc pieredzes tev varu pateikt, ka tevi vnk gaida kkas ļoti īpašs, tāpēc arī tev tik ilgi jāgaida :) nu vismaz man tā bija :) man jau šķita, ka pati dzīve mani ved tur, kur jāved. bija viens brīdis, kad puiši man nepaprasīja tel.nr., lai gan iepriekš nevarēja atkauties. nu to laiku biju pazīstama ar esošo draugu, bet nebijām kopā. likās, ka mani kāds spēks attur iepazīties ar citiem vīriešiem :D
25.06.2013 09:24 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Esmu šorīt tieša. Ja Tu centies apzināti kaut ko mainīt savā uzmanībā, lai puišiem vairāk patiktu, tas nestrādās. Visi tie cilvēki, kuri apgalvo, ka jābūt maksimāli godīgai pret apkārtējiem, "atrādot sevi" nemelo:) Problēma varētu būt tāda, kad tad, ja Tu neizliecies, Tu esi neinteresanta, jo arī tādu cilvēku ir gaužām daudz. Lai gan pēc diskusijā sniegtās informācijas šķiet, ka puišus biedē tas, cik ļoti Tu viņus gribi. Ieteikums būtu sākumā tikt pie seksa, daudz un dikti, lai Tu pati mazliet vēsāk vīriešus uztvertu, tad atrodi kādu sev tīkamu nodarbošanos, kur varētu iepazīties arī ar kādu vīrieti (ej dejot, mācīties boksu, paukošanos, ne tamborē, dejo vēderdejas u.c.).
25.06.2013 09:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits