Meitenes, taisījos pirkt ARTDECO pīlingu sejai, bet, man par nelaimi, šo produkciju Kolonnā vairs nepārdod!
Iesakiet labu pīlingu/skrubi kombinētai sejas ādai, vairāk jau taukainai, ik pa laikam mēdz samesties arī melnie punktiņi un tai pat laikā uz vaigiem sausi pleķīši.
es būdama kombinētās ādas (kas pa vasara pastiprināti taukojas) īpašniece, abrazīvus līdzekļus nelietoju, jo uz vaigiem ir arī daži plīsuši kapilāri). izvēlos līdzekļus uz skābju pamata, vai ar neabrazīvām daļiņām. man patīk
YSL Natural Action Exfoliator Granule Free
Insitut Esthederm L`OSMOCLEAN Gentle Deep Pore Cleanser
Dermalogica Gentle Cream Exfoliant un Anne Semonin Exfoliating Mask (to gan pie mums nevar nopirkt, ir jāpasūtta no ārzemēm). Dziļāks apraksts par katru: http://Anne Semonin Exfoliating Mask
Es tomēr pārdomāju - man tieši atnāca Alpha H pīlings 12% glikolskābe, plus man vēl lielā Magnaminty ledusskapī stāv, pagaidām pietiek, pasūtīju Clearance K krēmu, bišķi kož, lieku uz nakti, pagaidām neko nemanu! :)
Bāc, man arī daži tie kapilāri plīsuši, iepriekšējais pīlings bija abrazīvs, bet nu lietoju reti.
Tieši biju noskatījusi Becky blogā to ARTDECO, izklausījās tāds maigs :D
Anna, ja ir plīsuši kapilāri tiešām abrazīvus labāk nelietot un iesaku lietot askorutīna tabletes (vitamīnus), tas neizlabos to, kas jau ir, ber kavē jaunu plīsumu rašanos. aptiekās mēneša iepakojums maksā līdz 1.50 ls
Anna, jā, man tas pīlings arī dikti patika, bet es saprotu, ka vairāk arī neražo! :(
Augļskābes ir labas, arī tāpat kā Sugar neskurbējos, kapilāri tiešām jūtas labāk!
Sugar, gan jau, bet principā paciešama tā smaciņa!
Anna,
tad ko tev ieteikt pīlingu vai skrubi:)? Divas dažādas lietas. Skrubis noskrubina virsējo raga kārtiņu ar mehāniskajām daļiņām, bet pīlings izšķīdina ar sastāvā esošajām skābēm.
Personīgi es ieteiktu pīlingu, ādu mehāniski netraumē un efekts arī daudz labāks un redzamāks.