Nee, tie nav taadi konkreeti balti plekji kaa ziemaa no saals. Tie ir taadi vairaak ko pat var ar uudeni un vates apliiti iztiiriit. Nu taadi balti traipi laikam paraadaas no taam taukvielaam aadaa vai mitruma, vai kas tamliidziigs pie taa vainojams, bet mana telefona aadas makam arii taadi ir, taa pat arii ipad makam taadi ir. Tie plekji nav taadi konkreeti, bet nu taadi principaa nemanaami kaa nokraasa, kas biezhi rodas aadas izstraadaajumiem. Vnk somai ir divaas vietaas taadi principaa nemanaami, ko vairaak ar uudeni un vates apliiti nevaru iztiiriit. Man likaas, ka tie ir taadi ljoti izplatiiti traipi, arii uz aadas jakaam man kaads mazs nemanaams shad tad paraadaas, bet vnk notiiru ar uudeni, tikai shai somai divaas vietaas taadi, ko pilniibaa nevar likvideet. Taapeec nodomaaju, ka varbuut ir nopeerkams kaads liidzeklis.
P.S. Becky, to aerosolu tu peerc speciaali somaam, vai tas ir vienkaarshi tas pats prieksh visiem aadas izstraadaajumiem. Taadu es lietoju apaviem, somaam kaut kaa negribeejaas taadu universaalo lietot. Kaadas firmas tev ir tas aerosols?