Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ziimola aadas izstraadaajumu kopshana, baltie plekji, pieredze

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Veeleejos uzzinaat Juusu pieredzi daargu aadas izstraadaajumu kopshanaa, kas saistiita pirmkaart ar profilaksi. Liidzshim savaam ziimola somaam neemsu izmantojusi nekaadus aerosolus vai citus speciaalus kopshanas liidzekljus, jo aarzemju forumos ieteiktie liidzeklji nav nopeerkami Latvijaa, taapeec intereseetu Juusu ieteikumi par profilakses liidzekljiem aadas somaam, jo tomeer paaraak milziiga nauda ieguldiita, lai nesaudzeetu taadas lietas.

Otrais jautajaums jau ir konkreeti saistiits ar sekumu noveershanu, nevis profilaksi. Kaa labaak atbriivoties no baltajiem plekjiem, kas rodas uz aadas izstraadaajumiem. Visakuutaakais gadiijums ir manai Coach lielajai aadas somai, kur baltie plekji pie noteikta lenkja un apgaismojuma ir diezgan manaami dazhaadaas vietaas? Vai ir kaads universaals liidzeklis shai probleemai, vai arii jaameklee speciaali tieshi tai aadai, no kuras ir soma? (Diemzheel nezinu, kas taa tieshi par aadu)
23.06.2013 23:46 |

Reitings 105
Reģ: 29.01.2009
Jā, es ar savām Louis Vuiton un Chanel somām arī cīnos, tie pleķi, tie pleķi... :/ Vedu uz Parīzi pie meistara. Drošvien pārējās šī foruma meičas arī.

:D
23.06.2013 23:48 |

Reitings 192
seku*

P.S. Vispaar diivaini, ka sheit nav izvleenes korigjeet tekstu.

gwen, ja tas bija sarkasms, tad nepaliidzeeju, haha :D. Tieshaam gaidiiju reaalus ieteikumus, jo negribaas sabojaat veel vairaak, kaa arii sabojaat taas lietas, kuraam gribeetu tikai profilaktiski kaut ko izdariit.
23.06.2013 23:50 |

Reitings 105
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, ka Līgo naktī tu nekādus (normālus) ieteikumus par ādas kopšanu nesaņemsi.
24.06.2013 00:14 |

Reitings 192
Nu jaa, taa jau ir, laikam neveiksmiigi izveeleets laika posms :(
24.06.2013 14:18 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nez, man nevienai somai baltie pleķi nav metušies. Apaviem gan, skaidrs, ka ziemā no sāls, bet tam palīdz viegls ziepjūdens.

Nekā īpaši papildus somas nekopju. Pirms sezonas apstrādāju ar aerosolu, kas atgrūž mitrumu, viss.
24.06.2013 14:25 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
balto ādas somu tīru ādas izstrādajumiem paredzētu līdzekli un maigu birstīti, bet ar laiku tā pat baltums jau par pelēkumu pāriet.
24.06.2013 14:28 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
nevaru iedomāties par kādiem baltiem pleķiem tu runā?? no kā tie radušies? nosniega un sāls?

ja pleķi radušies no normālas ikdienas lietošanas, tad laikam jānes soma kur tu pirki, lai viņi paskaidro, kā to tīrīt.. jo tas nav īsti normāli.
par labu, kvalitatīvu ādas somu tādēļ vien ir vērts maksāt, lai ikdienas lietošana būtu maksimāli ērta un vienkāša.. bet ne jau vienmēr atpazīstams zīmols to garantē.
24.06.2013 14:46 |

Reitings 192
Nee, tie nav taadi konkreeti balti plekji kaa ziemaa no saals. Tie ir taadi vairaak ko pat var ar uudeni un vates apliiti iztiiriit. Nu taadi balti traipi laikam paraadaas no taam taukvielaam aadaa vai mitruma, vai kas tamliidziigs pie taa vainojams, bet mana telefona aadas makam arii taadi ir, taa pat arii ipad makam taadi ir. Tie plekji nav taadi konkreeti, bet nu taadi principaa nemanaami kaa nokraasa, kas biezhi rodas aadas izstraadaajumiem. Vnk somai ir divaas vietaas taadi principaa nemanaami, ko vairaak ar uudeni un vates apliiti nevaru iztiiriit. Man likaas, ka tie ir taadi ljoti izplatiiti traipi, arii uz aadas jakaam man kaads mazs nemanaams shad tad paraadaas, bet vnk notiiru ar uudeni, tikai shai somai divaas vietaas taadi, ko pilniibaa nevar likvideet. Taapeec nodomaaju, ka varbuut ir nopeerkams kaads liidzeklis.

P.S. Becky, to aerosolu tu peerc speciaali somaam, vai tas ir vienkaarshi tas pats prieksh visiem aadas izstraadaajumiem. Taadu es lietoju apaviem, somaam kaut kaa negribeejaas taadu universaalo lietot. Kaadas firmas tev ir tas aerosols?
24.06.2013 14:55 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Alise, priekš visiem ādas izstrādājumiem, neesmu pie mums manījusi kaut ko īpaši tikai somām domātu. Es gan apstrādāju ar aerosolu un vismaz nedēļu nevelku to somu, tad apslauku ar mikrošķiedras lupatiņu - maz kas drēbes nosmērēsies.

Man ir Salamander Universal SMS Waterproof.
24.06.2013 15:00 |

Reitings 192
mau5, nu tie plekji ir taadi, ko cits pat gribeedams nesaskatiitu taa pat, bet vienkaarshi var saredzeet, skatoties no augshas pie noteikta apgaismojuma, taadu mazu baltu nokraasu, kas noteikti ir radies no taukvielaam aadaa, tikai nezinu, kas tieshi ir katalizaators - visticamaak mitrums. Taa kaa tas nav saistiits ar braakji, kvalitaate ir teicama. Taadi jau paraadaas lielai daljai aadas izstraadaaju laikam taapeec, ka neapstraadaaju ar aerosolu, bet liidzshim vareeja viegli ar uudeni notiiriit to vietu.

Vaboleens, un kaadas firmas liidzeklis tieshi tas ir, ar ko tiiri? Aerosols jau noskaidrots, taads jau man ir, tad nopuutiishu. Tagad gribu izkristalizeet, kaads ir labs tiiriishanai paradzeets liidzeklis :)
24.06.2013 15:19 |

Reitings 192
Par tiiriishanu tieshi nekaadu konkreetu ieteikumu nav, kaa labaak likvideet manis aprakstiito probleemu?
26.06.2013 15:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits