Moš pamēģināt?

10 gadi
Reitings 1554
Reģ: 29.01.2009
Karoč, mana darba specifika ir pieļāvusi to, ka man ir iespēja salaist ar LV slavenību, kas pats ir devis mājienus, kaut gan ir laulībā un ar bērniem!:) Respektīvi gribu labu kniebienu, bez saistībām, bet slavenībai ir sieva un bērni? Ko darītu, ja mājiens būtu ka vecis jūs grib, bet viņam sieva ar bērniem, bet jums saistību nav... Negribu izjaukr ģimrni, bet ir kāre noskaidrot, ko vecis var? Jā, slavenībā!!!
23.06.2013 01:02 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
tu laikam ceri, ka tava čoža paliks no zelta, ja jau rīvējusies gar vietējo "slavenību"??

manuprāt, tāds ir tādu pelnījis, tā ka ej un dari, ja tik ļoti niez.
23.06.2013 16:37 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Sasmējos par Libras teikto
padižoties, forumā ierakstīt vai justies lepnai, ka slavenība iesprauda

Grūti man saprast šito "āāā, slavenība, jākrīt zemē un jāpapleš kājas" attieksmi. Ja šķiet interesants, simpātisks kā cilvēks - tad es vēl saprastu dilemmu. Bet, par cik autores aprakstā vairākas reizes uzkrītoši uzsvērts, ka slavenība (un tas minēts kā vienīgais aspekts, kāpēc džeks interesē) - tam nevajadzētu būt iemeslam, kāpēc ar kādu nodarboties ar seksu.
23.06.2013 17:28 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Pff-nemaz neapsvērtu tādu iespēju. Pat ja viņš būtu brīvs-ne par ko... Principa pēc..
23.06.2013 17:48 |

Reitings 560
Kopš kura laika ir stilīgi pārgulēt ar slavenību? Man liekas,ka tādas glupības tikai tīneidžera vecumā ir aktuāli.
Jā ok,var radiem vai draugiem 'pablatot',ar to,ka Tu kādu slavenību personiski pazīsti,bet nevienam jau neskriesi kladzināt,ka esi ar viņu pārgulējusi...vēl jo vairāk,ka visi zina,ka viņam sieva un bērni.
23.06.2013 18:13 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
safočē kailu un tad pārdod 'privātajai' par labu summiņu :D hahaha (ākstos protams)
23.06.2013 19:10 |

Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
mana darba specifika ir pieļāvusi to, ka man ir iespēja salaist ar LV slavenību

Forša darba specifika :D Riktīgi par šito sasmējos :D

Ja nopietni. Man arī ir tāds darbs, ka strādāt sanāk gan ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, gan ar tiešām slavenībām. Bet es nekad neesmu iedomājusies, ka varētu ar kādu no viņiem pārgulēt, tikai tāpēc, ka viņš ir slavenība.
Pirmkārt, tāpēc, ka lielākā daļa no viņiem tiešām ir precējušies vai nopietnās attiecībās. Un, ja kāds tāds vispār ko tādu piedāvātu, man liekas, ka turpmāk es uz viņu nespētu skatīties bez riebuma.
Otrkārt, mums taču pēc tam būtu kopā jāstrādā un, zinot sevi, es noteikti nejustos ērti strādāt kopā ar cilvēku, kurš mani ir izmantojis tikai, lai iegūtu vienas nakts seksu.
Treškārt, kāds vispār man no tā būs labums? Pārgulēt ar kādu tikai tāpēc, ka viņš ir slavenība. Ko es no tā iegūšu? Būšu kārtējā, ko viņš varēs pievienot savam sarakstam.
Es labāk izvēlos ar šādiem cilvēkiem saglabāt draudzīgi koleģiālas attiecība un esmu pārliecināta, ka tikšu augstāk vērtēta viņa acīs, nekā tad, ja pārgulēšu ar viņu.
23.06.2013 19:52 |

Reitings 105
Akdievs, man arī tā ir bijis.
Kāda tur ''slavenība'' valstī, kura ir mazas ASV pilsētas lielumā :D
Tavai pašapziņai jau nepietiek ar to, ka viņš uz tevi ir metis acis? Man pietika, plus man vēl drausmīgi patika pats fakts, ka es TĀDU veci esmu pasūtījusi d**st. :D
23.06.2013 20:01 |

Reitings 8968
Visas tadas sveetules, nemot veraa gan to, ka te vienreiz bija diskusija, kuru slavenibu labprat izpistu :D
ta, ka sveetules, kuras te zveer, ka nekad, drosi vien, vnk neviena "slaveniba" uz jums nav paskatijusies :D
Es nepistu gimenes del, kaut gan vatbut no otras puses gandriz pisienaa uzfocetu vinu un aizdutitu sievai, lai zina kads aazis.. Lai ari nav ko list citu attiecibas, ar informaciju, kura bus sievai, si pati izvelesies ko darit, pievert acis bai pamest lopu un atrast neslavenu, bet godigu virieti.. Un berni nav skerslis, neviens berns negrib dzivot nelaimigaa gimenee...
23.06.2013 20:11 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Latvijas slavenība... Rēka nāk :D
23.06.2013 20:13 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Latvijas slavenība...
Ui, es kaut kā visā biju palaidusi garām, ka tas ir "LV slavenība"... biju iedomājusies, ka tiešām te par kādu īstu slavenību ir runa.
Bet manu viedokli šaja jautājumā tas īpaši nemaina.
23.06.2013 21:07 |

Reitings 105
Manuprāt, ja ''darba specifika'' ļautu engelens izp**st arī , teiksim, 100 vīriešus vienā menesī, viņa arī domātu - moš pamēģināt...
23.06.2013 21:11 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Atkal tas Kiops?

:D haaaa, es atkal domāju, ka visas rakstīs, ka Kivičs :D
23.06.2013 22:32 |

Reitings 8272
izskatās, ka tev viņu vajag dabūt, jo ir taču tik kruta pavāļāties vienā gultā ar SLAVENĪBU. Viņa slava nāk un iet. Izdarīs pēc tam vēl kaut ko un citi aizmirsīs par viņa prieciņiem, bet atceries, ka tevi atcerēsies gan. Parasti šitādes štelles ātri nāk gaisām. Acīmredzot, šīm slavenībām vajag tikai atkal būt mediju redzeslokā. Labāk padomā, kas būs, ja to lasīs un zinās tavs topošais draugs/darba devējs/ģimene/draugi. protams, būs, kas teiks, ka tas ir baigi traki, bet pati zini, par ko tu sevi pataisīsi? drīzāk ieteiktu tev padomāt, nevis kā jutīsies viņa sieva, kad viss nāks gaismā, bet, kā jutīsies tu, kad visī tevi ķengās?
25.06.2013 11:13 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Pirmkārt, LV slavenību nav!

To, ka esi brīvā, nenozīmē, ka saiet vari tikai ar to "slavenību"
Tas, ka viņš ir slavenība, nenozīmē, ka drīkst tā izturēties pret sievu un bērniem
Tas, ka gribi orgasmu vēl nenozīmē, ka vari to šasniegt tikai ar to "slavenību"

Piekrītu Librai, ķeksīša pēc, jo redz, pārkāpi ētiskās normas nevis Jāņa dēļ, bet "slavenības" dēļ.

Te ir jāsaka, ja principi Tev ir - negulēt ar aizņemtiem, tad pofig - vietējā "slavenība" vai ārzemju
25.06.2013 11:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)