99% no bagātniekiem ne sūda nekad nav izgudrojuši. lielākoties nozaguši citu izgudrojumus un tas ir parazīts
es sev apsoliju vinjam pieradit ka es ljoti labi protu but patstaviga un neatkariga,2 gadus atpakal es saaku dzivi no jauna, no pilnigas nulles,nepienjemot nekadu palidzibu no malas un tagad es uz vinju varu skatities no augsas iesplaut vinjam acis un pateikt ka vinjs ir pilniga lupata kas dzive nekad neko nesasniegs.
Bagatakie no bagatakajiem savu naudu nopelna ar auglu procentiem uz mazak bagato un nabago rekina. Bet nevis bagatnieki ir maitas bet tauta ir dumja, lai saprastu problemu kas slepjas zem bagatibu koncentresanas saura cilveku loka rokas auglu naudas rezultata. Un ja tauta nezin un negrib saprst, nav politiska pamata naudas reformai un bagatie turpina audzet savu bagatibu uz paarejo rekina periodiski mainot apgroziba esoso naudas daudzumu.
Bet tads vidusmera bagatniecins parasti jau nav nekads parazitetajs.
Bagatakie no bagatakajiem savu naudu nopelna ar auglu procentiem uz mazak bagato un nabago rekina. Bet nevis bagatnieki ir maitas bet tauta ir dumja, lai saprastu problemu kas slepjas zem bagatibu koncentresanas saura cilveku loka rokas auglu naudas rezultata. Un ja tauta nezin un negrib saprst, nav politiska pamata naudas reformai un bagatie turpina audzet savu bagatibu uz paarejo rekina periodiski mainot apgroziba esoso naudas daudzumu.
Bet tads vidusmera bagatniecins parasti jau nav nekads parazitetajs.
Esmu ļoti vāja, gan fiziski, gan emocionāli (nejaukt ar sievišķību), taču ikdienā nevaru atļauties tāda būt, tāpēc uzlieku savu dzelzsbetona sejas izteiksmi, bet vakarā aiz slēgtām durvīm laižu visu vaļā, raudot gaužas asaras. Pat attiecībās ar vīriešiem nespēju šo masku noņemt, jo manas ģimenes piemērs iemācījis, ka nedrīkst vīriešiem izrādīt savu vājumu, piemēram, atklāt jūtas, viņu klātbūtnē raudāt vai citas sieviesu viltības, vājumus. Mana mūža mīlestība tā arī neuzzināja, cik ļoti svarīgs man bija.
es neizskatos labi, es gribētu labi izskatīties un salaist ar bagātu. bet tā nav, man ir jāpelna izstika sev pašam, bet nav daudz, tādēļ negribās tērēt to kādai. es nemaz netēmēju uz skaistulēm, tās ir ārpus manas līgas.
Melns- ar taam antilopeem bija aizraavies cumshot. Shitas ir tas lauva,kas kasa olas un nesmuki izskataas.
Labāk palasi forumu, paskaties tēmas, kurās meitenes sūdzas par vientulību, un uzaicini kādu no viņām privāti uz tikšanos.