Viņa tur diezgan reti sēž, ja satikšu, pajautāšu:) Gan jau pačukstēs:)
Labākais melnais jociņš šodien:
"Nu jobcik, saprotu jau, ka reklamē UG pēdējo sēriju uz katra stūra, bet ar to reklamēšanu Rīgas pilī gan pārcentāties":D
Pēc balss simtspunkti A. Anužīte (pašā sākumā seriālā bija... Kā viņas varoni sauca?) Kāds viņai vispār sakars ar seriālu bija? Es baigi nesekoju līdzi
Man skiet, ka ta bus kada no Leona bijusajam, jo lasiju vienu interviju ar Betinas tela atveidotaju, kur vina teica, ka pati pat nezin, vai turpinas vel filmetis sim serialam .. ta ka varbut aktieri pasi ari nezin kas notiks talak un pasi rezisori doma, kadas peripetijas izveidot un galvenais - kas bus bijusi ta sieviete :D
Tak tā sieviete var būt jebkura. Vienkārši paši veidotāji paņēmuši kādu sievieti,kurai var nebūt nekāda sakara ar Leonu un visiem pārējiem. Vasarā autori pagulēs saulē un izštukos kā tālāk būs un kās tā par sievieti.
Iespējams, ka scenārija autori apzināti uztaisīja šādu intrigu, tagad cītīgi palasīs visas diskusijas PAR un AP Ugunsgrēku un šo mistisko sievieti visos forumos, soc.portālos utt. un attiecīgi no tiem izlobīs kādu visoriģinālāko un šokējošāko variantu un tad tikai sāks rakstīt scenāriju jaunajai sezonai.
Ja tā izrādīsies Marta, tad tas būs vienkārši stulbi.
Vispār, Leonam laikam labāk neprecēties, bet vienkārši dzīvot kopā ar savu izvēlēto beibi, jo kā šis precās, tā stabili kkas saiet ķīlī :D Labi, es cerēju, ka šie tomēr apprecēsies un līnijai ''Leons un viņa sievietes'' beidzot tiks pielikts punkts. Nekā.
Nezinat kur var nosktīties piemēram 2 sezonu UG? Man tv3 atbildēja, ka viņi ir sākuši rādīt ar 3. sezonu. Bet pa kuru kanālu tad gāja tās sērijas kur Marta pa cietumu dzīvojās???