Hone, es nedomāju, ka par to pareizi būtu teikt "drīkst" darīt tā vai "nedrīkst" darīt tā, nav jau tie suņi visi vienādi, jā, ar lielāko daļu gan jau tā būtu, bet redzi, es tā daru, bet manējais neuzvedas, kā Tu tur tālāk mini, viņš tieši pēc tam ļoti ilgi neko tādu nedara (kaut gan kas tad no manis par bargo kundzi :D). Kad bija kucēns, viņš kaut kādā veidā bija dabūjis no dzelzs durvīm to uzlīmi, sācis plēst nost, es domāju, ka, ja viņam nebūtu pastāstīts, ka tā nevar darīt, viņš nākamās reizes būtu turpinājis un man paliktu ļoti skaistas durvis. Taču pēc parunāšanās ar viņu, tās durvis vispār vairs neaiztika. Un arī, ja Tu nevari viņu pieķert, kad viņš to blēņu dara, nu, kā tad Tu viņam vari pateikt un kā viņš var zināt, kas ir un kas nav labi? :)
Es, protams, nesaku, ka tā ir jādara arī visiem citiem, ar to es gribēju tikai pateikt, ka nav visi suņi identiski, un nav noteikumi, kā drīkst un kā nedrīkst. Cilvēkbērnus tak arī audzina dažādi ne pēc viena standarta, bet izaug par normāliem cilvēkiem :)