svara zaudēšana

10 gadi
Reitings 123
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, vēlos no Jums padomus par tievēšanu, efektīvas diētas, ko ēst, ko noteikti nevar ēst, kādas adreses, kur var atrast kādus efektīvus vingrojumus, morālu atbalstu...Ļoti, ļoti vajag motivāciju nomest svaru.. ;( Ieraudzīju sevi vienā bildē un sapratu, ka izskatos kā resna govs blakus savam vīrietim. :( Man no sevis ir patiešām kauns. Pirms trīs gadiem svēru apmēram 75 kg, bet tad iegādājos mašīnu un sāku studēt, tad arī pieņēmos svarā. Neteikšu, ka tad izskatījos resna, jo man ir arī "smagi kauli", bet tad par to neuztraucos, jutos un izskatījos labi. Šobrīd sveru - 87kg, augums - 167cm. Gribētu nomest vismaz 20 kg. ceru uz atsaucību.
19.06.2013 09:38 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
misshine Varētu Tevi aiz priekiem sabučot. Paldies par linku, super bildes. (l)
12.11.2013 11:35 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Atkārtošos jau simtiem reižu, taču pirmkārt ir svarīgi ūdens. Tas ir visa pamatā. Noteikti neieteiktu , ja neesi līdz šim sportojusi, tagad četras reizes dienā sportot un ēst tikai salātu lapas, jo tas ir vistiešākā kunģa un sirds mocīšana.
Sāc ar vienkāršām lietām:
mācies dzert ūdeni, vismaz divi litri, tīra, negāzēta, nesaldināta ūdens. Palasi internetā ieteikumus kā citi ir pieraduši dzert ūdeni;
otrkārt ēd lēni, pie galda (svarīgs noteikums) un mazas porcijas. Ēdienam ir jābūt pašas gatavotam, kas nav pusfabrikāti, gāzētie dzērieni, gatavās mērces - internets ir pilns ar informāciju);
vari mēģināt katru dienu pierakstīt katru savu darbību, apēsto ēdienu, kas palīzēs nojaust, ko Tu dari nepareizi, kas svara augumu kāpina (piemēram ikdienas niķis regulāri apēst šokolādi utt);
maksimāli staigā ar kājām, kāp uz ento stāvu ar kājām, nevis izmanto liftu.

Mēneša laikā , ja iemācīsies dzert ūdeni, 2 litri dienā, tavs svars nokritīs, labi tie nebūs 20 kg, bet būs kritums. Ja pareiza ēdienkarte, pastaigas, svars kusīs.
12.11.2013 11:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ēd regulāri! Starp ēdienreizēm nenašķojies.. dzer ūdeni daudz (nevis suliņas, limonādes)
Skaiti kalorijas.. uzņem nedaudz mazāk nekā normu un svars muks prom :)
12.11.2013 11:59 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Svara nomešanai pats pamats ir pareizs uzturs.. sports te ir sekundārs..
14.11.2013 08:57 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Vispirms tiec galā ar galvu, jo problēma ir vienmēr tur.

Izlasi grāmatu Psycho Cybernetics, tā grāmata ir mainījusi daudzu cilvēku dzīves.
14.11.2013 09:00 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
Ne par tēmu, bet... Apbrīnoju šitādu pašpārliecinātību - uz 167cm ar 75 kg skaitās smagi kauli... :D
14.11.2013 11:59 |

Reitings 15
Reģ: 29.01.2014
Esmu sajūsmā par NordenHealth diētu.. varu teikt tikai to labāko! esmu mēģinājusi tiešām daudz, ko taču reāli rezultāti (svars pazūd ne tikai no vēdera, bet arī kājām) ir tikai no šīs. Padārgi gan, 50 eur. Es kaut kā atradu linku, kur var dabūt pa 9.99 varbūt noder http://goo.gl/7NmFdp
29.01.2014 10:39 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es konkrētu diētu nelietoju, bet vienkārši jāiemācas sevi konktrolēt , ko tu ēd un cik, piemēram nelietos visu junk food ēdienu, baltmaizi, vispār lietot pēc iespējas mazāk sāli, sviestus un margarīnus ar nelietot, miltu produktus ar principā, bet mazliet jau no visa var lietot, bet tiešām maz. Ja tev piemēram ir tāds princips kā man bija ka starp ēdien reizēm es mēdzu kādu maizīti apēst, tad tik līdz atmetu baltmaizes lietošanu vispār no savas ēdienkartes, tā es jūtu ka man pat neprasās ēst starp ēdien reizēm. Ieteiktu tev varbūt pat iemācīties skaitīt kalorijas, lai tu zinātu cik tu dienā apēd, lai spētu pasekot līdzi tam un to vieglāk izmainīt. Protams fiziskā aktivitāte ar ir svarīga! bet ja piemēram nevari atļauties iet uz zāli un sportot tad youtube var atrast video's kuros rāda kā vingrot un dabūt to svaru nost, kā ar centies mazāk pārvietoties ar mašīnu un vairāk ar kājām, protams saprotu ka ziemā tas varētu būt pagrūti. Ja dzīvo dzīvoklī tad ej pa trepēm paskrien priekš aktivitātes.
29.01.2014 10:48 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
es svaru iekustināju ar šo diētu http://calis.delfi.lv/spogulis/uzturs/dietas/olu-dieta/ pēc tam turpināju dzīvot pēc pirmās nedēļas plāna (ēdu to, kas jāēd šīs pašas diētas 1.nedēļā.kad nedēļa beidzās, atkal sāku ar 1.nedēļas 1.dienu) un arī tad, kad atļāvos saldumus, svars nenāca atpakaļ, bada sajūtas nebija nevienu mirkli, katrā ēdienreizē sanāca kārtīgi paēst. Tagad vairs neēdu pēc šīs diētas plāna, jo negribas vairs tik stingru režīmu, gribu pati plānot ko un kad ēst, protams, no "atļautiem" produktiem (tie, kas neuzbaro, nav trekni utt) un iedvesma turpināt iesākto esmu sev es pati- 4 mēnešu laikā esmu nometusi vairāk kā 13kg, nekad agrāk nebūtu ticējusi, ka tas ir iespējams.Tā ka man šī diēta bija labs atspēriena punkts, gribasspēka pārbaude. ja būtu uzreiz pēc diētas turpinājusi ēst kā agrāk, noteikti nebūtu bijis vērts pat mēģināt.
Te vēl pieminēts, ka vajag dzer daudz ūdeni. Es arī dzeru daudz. Dienā kādi 4 l stabili aiziet.Man garšo ūdens :D
29.01.2014 10:53 |

Reitings 1
Reģ: 14.04.2014
Notievēšanas tabletes - http://thermacuts.lv Es vienmēr biju cietusi no aptaukošanas. Pēc šķiršanām es nolēmu diametrāli izmainīt savu dzīvi. Fitness un Thermacuts. Tā bija mana recepte efektīvai svara zaudēšanai.
14.04.2014 12:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits