Jautājums, taisnību sakot, būs ļoti ļoti intīms un man, kā intravertai būtnei tādu šķiet vieglāk uzdot publiski, bet anonīmi, nevis privātā lokā, acīs skatoties.
Neizplūdīšu garās runās un apcerēs, ķeršos pie lietas bez lieliem ievadiem. Zinu, ka orgasms, tā veidi un, zināmā mērā arī ceļi, kā pie tā tikt, šeit apspriesti bieži. Neesmu slinka, zinu, kādas opcijas piedāvā meklētājs, tomēr neatceros kādreiz šeit manījusi tieši šīs konkrētās nianses aprunāšanu.
Tātad: neesmu vairs padsmitniece, ir stabilas attiecības, bijuši vairāki partneri, par seksuālo apmierinājumu it kā neesmu sūdzējusies. Un tomēr. Tā kā mani šeit neviena nepazīst, ar bildēm apkārt nezīmējos, atļaušos rakstīt ne "caur puķītēm". Orgasmu sasniedzu tikai klitorāli, par to nekad neesmu īpaši satraukusies, jo zinu, ka daudzas sievietes vaginālo kulmināciju sasniedz vien ap 30, bet dažām šis prieks tiek vien pēc dzemdībām (un gan jau, ka ir arī tādas, kuras vispār neiepazīst vaginālo O). Bet ne par to stāsts. Runāt gribu tieši par klitorālo baudu. Proti, parasti ar mani ir tā, ka beidz partneris, pēc tam līdz virsotnei aizvedot arī mani. Orgasms netiek uzskatīts par pašmērķi, bet sasniegts tiek teju vienmēr - pārsvarā orālā seksa ceļā. Un tagad pats "smieklīgākais". Vakar, kādas sarunas rezultātā aizdomājos par to, ka varētu taču beigt uzreiz pēc partnera vai varbūt pat reizē, ja pievērstos šķietami tik vienkāršai metodei - vaginālā seksa laikā sevi pamīļotu pati vai liktu rokā partnera rociņu. Komiski, bet šķiet, ka nokritis kāds priekškars. Kāpēc mani vīrieši (to gan nav desmiti) neviens par to nav iedomājušies?
Tātad, mans jautājums varētu skanēt aptuveni šādi: tām, kuras bauduas virsotni sasniedz pārsvarā (vai tikai) klitorāli - vai jūs tiekat apmierinātas "atsevišķi" vai reizē ar partneri, t.i., vaginālā seksa laikā?
Apzinos, ka vaicājums gana intīms, bet tiešām priecāšos dzirdēt kādu nebūt dalīšanos pieredzē. Zinu, ka nav svarīgi, kad un cikos, bet gan VAI vispār tiek gūts apmierinājums, tomēr... Kaut kā sanāca iegrimt nopietnās pārdomās.