Kāda ir bijusi līdzīgā situācijā?

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Pieļauju, ka skats no malas uz šo situāciju nav tas glaimojošākais, bet, lai notiek!
Tātad, biju/esmu ilgstošās, foršās attiecībās ar savu vīrieti. Taču dažādu apstākļu sakritības rezultātā kādu laiku dzīvojām katrs savā Eiropas malā. Vienmēr esmu domājusi, ka mēs viens otram esam ideāli piemēroti un ļoti mīlam viens otru, arī šobrīd tā uzskatu. Tomēr mūsu atšķirtības periodā satiku citu vīrieti, pavadījām kopā pietiekami ilgu laiku, lai kaislībai pievienotos arī crazy-in-love sajūta :D

Skaidrs, ka esmu rīkojusies nodevīgi pret attiecībām, kurās esmu, bet nožēlu nejūtu, tāpēc šoreiz saruna ne par to.

Svarīgi šobrīd saprast, kā iespējams mīlēt vienu vīrieti, taču iekārot citu? Manā izpratnē pirms tam šīs lietas nebija atdalāmas, tāpēc neraksturīgi man, esmu apjukusi. Gribētu no jums dzirdēt pārdomas par jūtām pret pretējo dzimumu, vai ir gadījies būt dilemmas priekšā, kā nonācāt pie risinājuma?
18.06.2013 15:53 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Man apmēram bija tas pats. Ex vnm bija darbā,priekš manis nebija laika,sākām attālināties,īsumā attiecības gāja uz grunti. Iepazinos ar pavisam savādāku puisi,flirts,uzmanības apliecinājumu,es lidinājos debesīs. Ieķēros viņā pamatīgi,bet tomēr mīlestību vēl aizvien jutu pret to pirmo puisi. Mīlestība pret vienu,iekāre,simpātijas pret otru. Kā beigās tomēr iznāca? Paliku viena,jo nevarēju izvēlēties starp diviem. Daudz biju domājusi,kam tad skrietu pakaļ,kuru negribētu sāpināt,un tieši tādu domu brīžos manas smadzenes vnk pārstāja domāt.
21.06.2013 17:26 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Price and prejudice ++
21.06.2013 17:26 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Milestiba un iemileshanas ir divas dažādas lietas. Ar mīlestību nāk ciena,un uzticēšanās,iemileshanas ir tikai tāda apsēstība manā skatījumā kura ātri vien beidzās.
Tev vajag padomāt par to vai Tu gribēsi meklēt atkal citu jaunu aizraušanos pēc dažiem gadiem kad shī būs tikai mīlestība varbūt.
Šādi cilvēki pārsvarā beidz savu dzīvi vientulībā.
Ir jāmāk pārvarēt rutīna un jaieviesh kaut kas jauns ja tieshaam mīli savu draugu,un jāsaprot ka ta iemileshanas ir tikai rozā brilles kuras agri vai vēlu kritīs.
21.06.2013 18:06 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Tev ir iespēja ar jaunsatikto puisi pavadīt kopā, teiksim, ilgāku laiku? Nerunājot par dzīvošanu kopā vai burtisku krāpšanu. Varbūt sekojošais izklausīsies negodīgi, bet lai nu būtu- salīdzini viņus ilgtermiņā. Varbūt tas vēl vairāk pierādīs, ka nav bijis tā vērts pat nožēlot tādas radušās attiecības, jo nekas nav bijis, un tu saproti, ka mīli to cilvēku, kuru pazīsti ilgāk(vai nesen satikto) un tur nekas vairs nav maināms. Iespējams, tad tev būs skaidrāk saprast, un būsi guvusi labu pieredzi :)

Varbūt tu vienu brīdi iesi pa ielu un tad pēkšņi: Jā! Es visu sapratu! :)
21.06.2013 18:10 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
minejumu jau var but daudz kapec ta notika.
a. varbut jums attiecibas nemaz nebija tik labas/noturigas, lai turetu kajas kopa
b. seksa bads
c. neviens no viniem abiem nav tavs
utt...
21.06.2013 21:26 |

Reitings 211
Reģ: 20.05.2013
Piekritu Amandas teiktajam.
No savas pieredzes varu teikt, ka man ir bijis tā, ka 2x piekrāpu puisi, bet izejot caur visiem tiem, atvainojos, s***** es sapratu, ka man nekas labāks nav bijis un nevienu citu, kā savējo mīļoto negribu. Man laikam vajadzēja tam visam iziet cauri, lai novērtētu un patiesi sāktu mīlēt.

Un sakiet ko gribat, bet vienu gan esmu sapratusi - viens ir kaisle, dziņa, kas jāapmierina. Pavisam kas cits ir mājas un mīļotais vīriietis, kas Tevi gaida un patiesi mīl.

Izvēle ir katras pašas rokās. Un Tev Carra es novēlu izdarīt pareizo izvēli un nenožēlot neko, jo viss kas notiek (arī sliktās lietas), ved mūs uz laimīgāku šodienu/nākotni!
26.06.2013 00:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits