kautrība pakalpojumu jomā :(

Reitings 438
Reģ: 21.03.2013
It kā ikdienā nemaz neesmu no tām kautrīgajām, bet arī man piemīt savs kautrības variants :D
Vienmēr sagādā problēmas kaut kur piezvanīt vai veikt kādus pakalpojumus kādā iestādē.
Ja man ir jāpierakstās pie friziera, manikīra, zobārsta, es vienmēr nez kāpēc kaunos, aiziet uz banku - kaunos, nezinu kāpēc mani vienmēr pārņem bailes un kauns tamlīdzīgās situācijās, jūto neērti.
Tāpat tagad, ir jāpiezvana frizierei un jāpierakstās, turu telefonu rokā un nespēju. Baidos un nevaru. Bet no kā te vispār jābaidās???
Tas laikam ir tāds ļoti slimīgs kautrības paveids, bet man tād piemīt.
:(
18.06.2013 12:28 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Man kkā nepatīk iet veikalos pie pārdevējām un jautāt, lai man palīdz atrast vai iedod. Parasti tad gaidu līdz kāda pati uzskrien virsū vai piedāvājas palīdzēt :D bet dažkārt viņas krīt uz nerviem- kā ieej veikalā tā skan jautajums:labdien, jums kaut kā palīdzēt? Un vienreiz es jau neizturēju un pateicu viņai: zini, tu man ļoti palīdzēsi! Paturi manu iepirkumu maisiņu :D kopš tās reizes man tās bailes pārgāja. Man arī ir tā kā tev, bet parasti tās bailes ir tad, kad zvani kkur pirmo reizi un it īpaši, ja ar vīrieti jārunā, tad tāds mulsums :D
19.06.2013 19:17 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Man savukārt ir tā, ka esmu nevis kautrīga, bet man komunicēšana ar pakalpojumu sniedzējiem sagādā lielu diskomfortu, jo visu laiku šķiet, ka viņiem riebjas klienti, tāpēc es cenšos būt super laipna, bet liela daļa atbild nelaipni vai arī, piemēram, veikalā neatsveicina. Un tad mani pārņem tādas nepatīkamas sajūtas, īpaši, ja iepriekšējo rindā pasveicināja, bet mani nē.
Man reāli pirms sarunas ar klientu apkalpotāju ir tāds dīvains stresiņš, domāju - diez kā man izturēties? vai - kā tad šoreiz pret mani izturēsies? Tā visa komunikācija šķiet viens liels teātris, un man tas ļoti nepatīk.
Vispār tagad, kad to rakstu, apjaušu, cik tas ir sick... :D
19.06.2013 19:21 |

Reitings 3084
Atšķirībā no Emigrantes, man dažreiz patīk runāties ar pārdevējām :) pasaku ko gribu, un viņas man atlasa mantas. Ļoti ātri un bez liekām galvassāpēm. Taču, ja man nepatīk pārdevējas gaume, nemaz neuzplīšos ar savām vajadzībām.
19.06.2013 19:34 |

Reitings 3966
Kas man vēl ar vien ir problēma - augstskolā zvanīt pasniedzējiem, kuru priekšmetos man ir parādi un kuri nelasa e-pastu.

man bij jākarto viens parāds, sasūtīju vairākus e pastus , jo neparādījās, ka ir nosūtīts, tad man konsultācijās pateica nesūti man tik daudz epastus, un pajautāja vai neko vairāk nezinu, tiku sveikā. Laikam nobijās, ka atkal safludošu epastu. :D
19.06.2013 19:44 |

Reitings 3966
es saprotu ka man ir jāzvana, un ja nesaprotu par ko ir jārunā es izvēlos nezvanīt, tupi turpinot meklēt info internetā. :D
19.06.2013 19:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits