Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Studiju izvēle.

Reitings 289
Reģ: 16.06.2013
Heellllooooo!

Es gribētu studēt tiesību zinātnes, bet nevaru izlemt kur īsti.
Ir variants par RSU un Turību, cik saprotu tad LU ir ļoti grūti un budžetā neiespējami tikt, bet par Eishebu ir ļoti sliktas atsauksmes.

Ko Jūs esat dzirdējušas? Kādas ir Jūsu domas?
18.06.2013 00:41 |

Reitings 289
Paceļu. :)
18.06.2013 07:30 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Negribu iespaidot izvēli, bet man ir plāns par otro augstāko izglītību arī tiesību zinātnēs. Šogad izstaigāju izstādi "Skola 2013" un mana izvēle ir kritusi divām skolām par labu: Turība un Riga Graduate school of law. Vairāk sliecos uz otro. Patīk, ka mācības nelatviešu valodā.
18.06.2013 08:07 |

Reitings 128
Reģ: 29.01.2009
Pati pabeidzu LU JF- nekur nav labāk, arī darba devēju acīs ir starpība, vai pabeidz Turību vai tomēr LU. Man darbā visādi nāca no Turības, un tiem cilvēkiem galvā bija nezina kas, ka pat elementārākos pamatus nezināja...
RGSL ir labs tikai maģistrs, tieši to tur arī būs vērts studēt. Tur pārsvarā ir starptautiskās tiesības, ja tēmē pēc studiju beigšanas strādāt ārpus LV, taču diemžēl švakas zināšanas latviešu tiesībās būs.

Un LU grūti nav, ja strādā lōģiskā domāšana :p Bez tam arī visi labākie pasniedzēji ir LU, tā teikt visa "juristu elite", kur, ja sanāks labi paspīdēt ar aktivitātēm un tiesu izspēlēm, varēs arī tikt pie kantoru kontaktiem ;)
18.06.2013 08:41 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Eihseba vispār akreditēta?
18.06.2013 08:47 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Zinu tiesiibu zinaatnju studentus tikai no divaam skolaam - LU un taas, kur viss notiek angliski. Par otru ir labas atsauksmes, bet zinu, ka, piemeeram, man tur buutu neiespeejami maaciities, jo anglju valoda nav taadaa liimenii, lai visu saprastu. Es esmu no LU, peec pirmaa nomaaciitaa gada redzu gan plusus, gan miinusus, bet taa jau buus visur. Par sarezghiitiibu nemaaceeshu teikt, jo nezinu, kaadas prasiibas citur.
Par Turiibu kopumaa (kaa augstskolu, nevis sho programmu) man ir ljoti labas domas, taada moderna un forsha liekas. Savukaart par RSU humanitaarajaam zinaatneem vispaar ir klusums, nekad neesmu dzirdeejusi neko labu, bet par juristiem - vispaar neko, ne sliktu, ne labu. Eihseba ir vissliktaakais variants un jaa, taa augstskola nav akrediteeta.
18.06.2013 08:58 |

Reitings 289
Paldies meitenes. :)

Varbūt vēl kāda var padalīties pieredzē?
18.06.2013 18:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits