Piekrītu Happy123 un ananās viedoklim. Tās, kam ir krūtis, nekad nesapratīs tās, kurām tur ir pilnīgs dēlis. Un nevajag gudri runāt par sevis mīlēšanu, prātiņa attīstību un nobriešanu...
vasaras_beerns
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/120536/vina-gribeja-palielinat-savu-dupsi-un-samaksaja-par-to-visdargako-cenu-foto
lai cik banāli tas nebūtu šis raksts, kuram es nejauši uzdūros man, es gribētu ticēt, ka uz mūžu mainīja domas pa implantiem, jebkādiem.
tūlīt kāda sāks mani mācīt, ka tas jau tik pie kaktu dakteriem utt. utt., es saprotu to ļoti labi
galvenā doma, kas mani paķēra, ka nav vērts sevi tā mocīt , ja pašai viss ir ok. un es nerunāju pa sievietēm, kam ir asimetriskas, neattīstījušās krūtas vai sazin vēl kā deformētas.
Īsāk sakot pirms sauc pa aprobežotiem/tām citus/as tad padziļini savas zināšanas, sieviete.
Mani vairāk interesē - kāda ir sajūta? Nu es domāju, ja ieliek tādu normālu izmēru. Vai ir atšķirība no īstas vai nav - nēsājot, aiztiekot?
Mani vairāk interesē - kāda ir sajūta? Nu es domāju, ja ieliek tādu normālu izmēru. Vai ir atšķirība no īstas vai nav - nēsājot, aiztiekot?