Man ļoti patīk, bet jāsaka, ka domas par tādiem uz labo pusi mainījās, kad uzsāku strādāt apakšveļas veikalā. Bet arī uz mazām krūtīm šādi krūšturi ļoti seksīgi izskatās, lai gan varbūt ne gluži ikdienas nēsāšanai, bet vakara iznācienam der pat ļoti labi :)
Man ļoti patīk. Pašai ir pāris.
Man ir mazas krūtis un tādēļ parasti izvēlos valkāšani mājās. Ērtāk kā parastajos, bet sniedz pietiekamu atbalstu. Un manuprāt izskatās smuki.
Annij, var tādu arī vilkt zem apģērba, bet jālūko, lai mežģīnes ir plānas, lai tās neizspiestos cauri apģērbam :) Zinu, ka bijusī kolēģe jūsmoja par tādiem un vilka arī ikdienā, galvenais ir jāatrod īstais ;)
Es tādu valkāju zem brīva apģērba, citādi mežģīnes izspiežas un redzas dabīgā krūts forma - man kaut kā šķiet, ka tā piesaista vairāk uzmanības nekā push-up perfektais apaļums.
Turklāt, ja krūtis nav pārāk lielas, tad es tāda tipa krūšturus nesauktu pa nepraktiskiem. Ja ir stīpiņa, tad tur visu, kas jātur.
Agrāk tādi asociējās ar kaut ko vecmodīgu nezin kāpēc. Nesen nejaušības pēc piemērīju Laumas veikalā un ļooti iepatikās! Neesmu super lielu krūšu īpašniece, bet izskatās super sexīgi, krūtis nedaudz redzamas cauri mežģīnēm, bet pavisam cauri nespīd. Šobrīd skapī tikai viens tāds.