Johaidii :D te viena man izbojaaja visu prieku pa udensdzemdibam :D biju plaanojusi, ka tad, kad man bus jaadzemde , izmantosu taadu iespeju! Bet jaa, guleet pasai uudeni , kur peld visadi nesmukumi un nedod dievs veel sanak smuce no cita cauruma.. Njaa.. Nuu, protams, es ceru pirms dzemdibam laicigi uztaisit klizmu, jo apkakaasanas mana prata ir nepatiikamakais, kas var notikt, protams, iznemot problemas ar manu vai beernina veselibu! Parejais - asinis, glotas, placenta.. Tas jau piederas pie procesa! :) kaut gan mana mamma mani piedzemdeja 8 tajaa menesii, un dzemdibas esot saakusas neparedzeti, tpc nekada iespeja nebija klizmas taisisanai, bet teica, ka nekadas smuces taa pat neesot bijis, jo esmu bijusi mazina un atri gandriz bez sapem piedzimusi , taa ka mana mamma pat jautajusi "un viss?! Tas bija dzemdibas?!" :D vispar manai mammai pec mums 2vam meitenem nav striju ne uz vedera ne krutim ne dibena, ar vinas augumu es nekad pat nepateiktu, ka iznesajusi 2 bernus! Bet , cik sapratu, tad loti rupejas pa sevi! Pec dzemdibam nesaja kkadas korsetes specialas, kuras palidz atrak savilkt vederu, eeda pareizi un , esot stavokli, galvenais kustejusies un darijusi visu kaa ieprieks, lidz ar to - neiesedas liekaja svara! Jamacas no mammas bus :) un pa viira klatbutni dzemdibas, hmm, jus man likaat mazliet aizdomaties, jo ieprieks biju pilnigi PAR to, ka obligati jabut! Pat saakuma neieklausijos tajaa, kad draugs iepiikstejas, ka bail no asiniim :D tada gadijuma lausu domat pasam :) galvenais, lai ir netaalu un ja nu man peksni nenormali savajadzesies , lai vins klat - var pasaukt :) tacu, galvenais, kas man lika aizdomaties vai tiesam vinam obligati jabut klat bija tas - ka viena rakstija vai pati sieviete jutisies eerti dzemdejot! Man negribetos domat pa saapem un vel sakauneties , ja paspruk kads skalaks balodiitis vai veel kkas! :D