Man grūtniecība bija foršs laiks. Biju viena no tām laimīgajām, kurām nebija nekādu toksikožu un harmonu trakošanu. Svarā pieņēmos līdz 10 kg, auga tikai vēders, līdz ar to nav striju u.c. brīnumu. Atmiņā tie man ir kā 8 visharmoniskākie mēneši, jo, protams, tiku saudzēta un uzmanīta no stresainām situācijām. Izskatījos ļoti labi, pat sveši cilvēki uz ielas nekautrējās izteikt kompimentus, nerunājot nemaz par manu vīrieti. Turpinājās visas mūsu ierastās gaitas, arī kaisles brīžos vēders netraucēja :D
Dzemdības man sākās ātrāk kā paredzēts, biju ļoti nobijusies, tāpēc vīrieša atbalsts bija vairāk kā nepieciešams. Uz pašu izstumšanas brīdi (kas ilga 15 min.) izsūtīju viņu ārā, jo arī biju viena no tām, kas salasījās forumos par negatīvajām sekām, ko tas var atstāt "nabaga vīrieša" psihē :) Nabassaiti gan pārgrieza viņš. Kopumā - nejūtos neko zaudējusi, ka viņš tajās 15 minūtēs klāt nebija un neredzēja to pašu brīdi, kad meitiņa dzima, jo lielākais atbalsts man bija vajadzīgs tās pāris stundas, kamēr gaidīju vecmāšu noteikto laiku...