Interesanta diskusija.
Atausa atmiņā kāds pētījums, kuru lasīju jau labi sen un parunājot ar vīriešiem, viņi to arī ir apstiprinājuši- vīrietis zin, ka sievieti gribēs precēt jau pirmā gada laikā. Protams, ja vecums nav padsmit gadi, bet jau pāri 25.
Un precētiem vīriešiem esmu prasījusi- kā ir? un atbilde ir bijusi- es zināju, ka viņa ir tā ĪSTĀ!
Zinu arī pārus, kur sieviete pasaka- vai nu precamies vai šķiramies un tad vīrietis ir spiests bildināt, protams, ja negrib zaudēt šo sievieti.
Pati nedzīvotu ilgus gadus bez laulības, jo uzskatu to kā nākamo soli, kā apzīmējumu tam, ka abi esam gatavi uzņemties atbildību. Ir jau tā, ka gājējs aizies tāpat, būs laulība vai nē, bet gribam vai nē- sabiedrībā laulātu sievieti uzskata par nedaudz augstāku, nekā tikai draudzeni.
Pati vēl neesmu bildināta, bet mēs vēl neesam kopā gadu. Zinu, ka tad, kad pārkāpsim pāri gada slieksnim, tad varu sākt gaidīt, jo mans vīrietis arī teica- padzīvosim kopā gadu un tad es bildināšu.
Anyway, nāks bildinājums pēc 6mēn vai gada, tas vairs nebūs svarīgi, jo mēs jau zinam kādas būs mūsu kāzas un ko mēs kopā vēlamies sasniegt :)