Mans vīrietis apgalvo, ka viņam pret aizcietējumiem izcili palīdzot smēķēšana, taču tā kā atbilstošas medicīniskās izglītības man nav, šķiet, ka šis vienkārši melo, lai tiktu pie cigaretes
Man šķiet, ka ietekmē. Pati nesmēķēju, bet brālis smēķē un viņam no rītiem ir ļoti slikta elpa. Domāju, ka tas ir kuņģa dēļ, kas ir sabojāts no smēķēšanas.
aloe- nav gadījumā tādēļ, ka vnk viņš vakarā pēc pēdējās reizes, kad uzsmēķē, tad vnk neiztīra zobus? jo cig. dūmu smaka jau paliek un saglabājas ilgi
cik sliktai jābūt elpai, lai to sajustu pat māsa?
pēc smēķēšanas man nav jāapmeklē wc, bet pēc kafijas visu dienu skraidu uz wc. tā kā mans kuņģis jau tā ar ēšanu ir sabojāts nemācēšu teikt kā smēķēšana ietekmē kuņģi
Draugs apgalvo,ka tieši tā ir- cīga un tualete. bet tikai tad,ja ir mājās. :D ja ārā pīpē, uz tualeti nevajagot.
Kad man sāpēja kuņģis, tad sāpēja arī nepīpējo. Bet avēderiņš negrb iziet- cigarete palīdz.
Sebastiana - nu bet katram individuāli, principā, kuņģa čūlu nevar izārstēt pavisam. smēķēšana var atkal atsaukt uzliesmojumu, bet tikpat labi var nebūt izmaiņu, ja vien nepīpē n-tās paciņas dienā.
aloe- nav gadījumā tādēļ, ka vnk viņš vakarā pēc pēdējās reizes, kad uzsmēķē, tad vnk neiztīra zobus? jo cig. dūmu smaka jau paliek un saglabājas ilgi
cik sliktai jābūt elpai, lai to sajustu pat māsa?
Jā, varētu būt, ka neiztīra zobus pēc pēdējās cigaretes.. mēs kādreiz dzīvojām vienā istabā :) no rītiem modinot uz brokastīm, nevarēja nejust :D
nu re, tad jau atbilde rokā, jo tā smaka jau sastāvās mutē. nemācēšu teikt, vai tā smaka nāk no kuņģa tieši dēļ smēķēšanas, jo neesmu ārsts, bet tā zobu netīrīšana jau vien ir iemesls.