Nu, balles kleitu nē un neko ekstra vienkāršu arī nē. Skaistu kleitiņu, +/- 30ls.
Gribēju tikai zināt, vai tur jau viss nav izpirkts, vai nebūs veltīgs brauciens.
Man gan liekas savādi, ka 30 latus min kā summu par kuru nevar iekļauties, lai nopirktu skaistu kleitu Alfas veikalos. Var! Es man liekas pat dārgāk nekad neesmu atdevusi ne par ikdienas, ne par izlaiduma kleitām. Tieši mazie veikali (ja vien nav lietoto apģērbu veikali vai kaut kādi vairumtirdzniecības) izceļas ar cenu uzskrūvēšanu.
Es sev pat ikdienas kleitu nevaru atrast par tādu summu, esmu gan Alfu, gan Dominu izstaigājusi.
Ir tāds maziņš veikals Ridress, pameklē googlē kontaktus. Iespējams tur kko atradīsi.
MaXiii, izlaidums nākampiektdien.
Paldies, meitenes! Jā, vēl iedomājos par GC, bet pa mazajiem veikaliem gan nedomāju, ka vērts staigāt. Vai tad tajos tiktiešām parasti cenas nav daudz augstākas? Tad iespējams jāzin, kuri ir īstie.
Nu beidziet meitenes es pagājušo gadu alfā atradu priekš sava izlaiduma smuku baltu kleitiņu pa 15 ls. Lieki piebilst, ka tas bija pēdējais izmērs. Vienkārša, balta un viegla kleitiņa :) ja grib var atrast.