Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Siera siešana

 
Reitings 186
Reģ: 20.09.2012
Helllloooooouuu!!! :)

Vēlējos pakonsultēties ar jums, daiļās dāmas.
Tā kā jau ~ pēc nedēļas, jā jau nedēļas būs Līgo svētki, tad...

Vai kāda no Jums ir mēģinājusi siet sieru? Man uznāca nepārvarāma vēlme to šogad izdarīt.

Kādas ir labākās receptes? Cik ilgi sieram jāstāv un citi svarīgi sīkumi šajā diskusijā!
Ceru uz atsaucību! :)
13.06.2013 12:01 |
 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
es taisisu pec siis receptes, pirmo gadu :D
http://krista.lv/2010/06/janu-siers/
13.06.2013 12:06 |
 
Reitings 186
Reģ: 20.09.2012
hmmm....paldies :) paskatīšos šo recepti. Kā jūs domājiet, ja sieru sietu jau šajā svētdienā, viņš saojātos līdz Lgo, jeb tieši otrādi būtu labāks?
13.06.2013 12:14 |
 
Reitings 186
Reģ: 20.09.2012
oj - sabojātos līdz Līgo?!
13.06.2013 12:14 |
 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
es pati neesmu to darijusi, bet mate saka ka leduskapi mierigi var stavet ari lidz Janiem :)
13.06.2013 12:21 |
 
Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
Man šķiet, ka būtu labāks. Pati esi ēdusi īstu sieru, ko gatavojušas lauku tantiņas? Viņas atnes no pagraba, domāju, ka daaaudz vecāku par 1 nedēļu. Tad garšas ir ievilkušās, tāds ciets palicis, garoza ļoti cieta. Garšīgāku neesmu ēdusi.
Šogad mēģināšu pati siet pēc receptes, kas ir Elvi reklāmlapā.:D
13.06.2013 12:31 |
 
Reitings 186
Reģ: 20.09.2012
žizele - neesmu, laikam nemaz, tieši tāpēc vēlos mēģināt pati! :) būs jātaisa jau šajās brīvdienās, ja sanāks, la stāv līdz Jāņiem, ja ne tad jāmēgina pa jaunu :D drošs paliek drošs :)
Es tieši tāpēc izdomāju, ka vēlos mēgināt, jo ieraudzīju Elvi reklāmlapā :D
13.06.2013 14:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits