Puisis nav blakus

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Man kā fotogrāfa draudzenei tas ir īpaši labi jūtams, ka puisis nav blakus svētkos vai kādos pasākumos. Protams, esam atnakuši kopā un aizejam kopā, bet viņš staigā apkārt, bildē, kamēr es esmu pamesta. Tad man speciāli jāņem līdzi kāda draudzene vai jāpielīp pie kāda draugu pārīša un jābūt trešajai liekajai. Tik patīkami skatīties uz pārīšiem, kas koncertos stāv kopā un mīļojas vai kaut vai pie svētku galda abi sēž blakus, ēd un čupojas. Man ir bieži tādos pasākumos jājūtas vienai un pamestai, kaut arī apkārt daudz draugu.

Jautājums šai diskusijai īsti nav :) Varbūt vienīgi vēl kādai ir līdzīgi? Kad puisis darba, nodarbošanās, hobija vai personības specifikas dēļ liek jums justies tā kā mazliet pamestai novārtā? Un ko jūs darītu manā situācijā? Re aizgaja jau runas par festivāliem, arī gribētu uz kādu aizbraukt, bet es uzreiz saprotu, ko tas man nozīmētu, vienai pašai klaiņot pa plašo teritoriju :D
13.06.2013 11:45 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Nika vajag kompaniju uz vasaras festiem? Esmu in , nebus ar vienai jastaiga vai ar kadiem saviem trakiem draugiem :D
Runajot par sadu attiecibu modeli, man ta bija , ka mans virietis bija sportists. Praktiski vasara pilna ar treniniem un sacensibam. Es vareju but meitene no malas ,kas tikai plaude un smaida aviator brilles.
Es diemzel to neiztureju.
13.06.2013 12:58 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Izklausās, ka tas čalis ir frustrēts. Man arī bija tāds EX, kurš vienmēr uz pasākumiem vai nu ņēma līdzi fočiku vai arī garmin, jo tuvumā var būt kāda kaste... Es sapratu, ka man tā otrā plāna loma nepatīk un pametu viņu ar viņa neaizstājamajiem hobijiem.
13.06.2013 13:29 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Paņem uz pasākumu adīkli, visu laiku adi un saki: tas ir mans jaunais hobijs, es bez tā nevaru.
13.06.2013 13:30 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Ewane, ko tu saproti ar vārdu "frustrēts"?
13.06.2013 13:31 |

Reitings 7743
Man gan draugs daudz strādā, ne gluži tā, ka pamet pasākumos vienu, bet gan tā, ka mājās ir reti, brīvdienas ir vēl retāka parādība. Sākumā, protams, bija skumji, garlaicīgi, likās, ka netikšu galā ne ar ko, bet pēc tam samierinājos un iemācījos aizpildīt savu laiku, man gan arī tas bija un ir nedaudz citādi, bet mierinu sevi ar domu, kad sākšu strādāt, būs mazāk laika skumt.

Neej ar viņu kopā uz pasākumiem, ej ar draudzenēm kkur, zinot, ka viņas tevi vienu nepametīs. Abi būsiet labi pavadījuši laiku.
13.06.2013 13:31 |

Reitings 8272
ko tu vēl ar viņu dari kopā? tev ir kaut viena laba lieta, ko tu vari minēt par piemēru attiecību dzīvotspējai?
13.06.2013 16:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits