Ja Latvijā atrastu mizlīgas naftas atradnes, visi būtu laimīgi aptaisījušises apkārt staigātu. Mēs būtu Baltijas Dubaja. Korupcija protams būtu, bet naudas valsts kasē no naftas nodokļu pumpēšanas ieņēmumiem būtu pilna pēcpuse.
Valdība bērnu pabalstos varētu maksāt, 500 Ls par bērnu.
Latvieši sāktu smaidīt, būtu vairāk seksa mazāk abortu. Viss plauktu un zeltu latvieši vairotos kā truši.
Pa ielām Latviešu puiši braukātu ar jauniem auto, un viņi būtu seksīgāki un labāki par tiem bomzīgajiem rietumeiropiešiem. Un visas Latviešu sievietes uzreiz sāktu teikt, jāā man patīk Latviešu puiši viņi atbildīgāki, foršāki utt.
Visi līstu kā žurkas valsts aparātā strādāt pa vidējo algu 2500 Ls mēnesī šņaukt naudu iekšā ar abām nāsīm. Vai arī strādātu uz naftas platformām pa 5000 Ls mēnesī.
Visi Aizbraucēji atskrietu elsdami no visas eiropas, atpakaļ vicinot un bučojot valsts pases bļaudami ''EEEE man arī pienākās jā jā Latvija pati foršāka un skaistāka krutāka valsts visā eiropā man patikt dod man pabalst 1000 Lašen diven bērnen'''
Kāpēc dzīvot stulbajā Rietumeiropā Latvijā tak tagad nafta, un dzīves līmenī aiziesim garām kā raķete visām vecajām Eiropas valstīm, paši neiguldod ne savu darbu ne smadzeni tagad kā dēlēs varēs iesūkties valsts zemē no kuras sūcās melnais zelts. Ka tikai vieglāka dzīve un mazāk jāstrādā.