Sveikas meitenes , kaads buutu juusu skatijums uz manu notiekoso situaaciju..??
Iepazinos ar lielisku viirieti , satikaamies un saprataam , ka siis tiksanas reizes gribas veel un veel, bet es zinaaju ka vinjam ir bijusi ex sieva un berns, lai gan sieva dzivo savu dzivi ar citu cilveeku un pati aizgaja no sim attieciibam , un tas mani nedaudz biedeja , jo zinaaju kadas sekas var iziet, lai gan vins apgalvoja ka sie jautajumi viniem ir izrunati un viens otru dzives spiekkus neliek jaunaam attieciibaam. Tas protams mani nomierinaaja un es domaaju kapec gan ne !!! Bet tad sakaas klapatas ar to ka ssii ka uzinaja ka vinjs ir sacis veidot attiecibas , sacela spuras gaisaa un saka mani pazemot visaados vardos ,lai gan aciis to man pateikt nevar, bet sim stasta visu sliktako ,lai tik muus paskirtu.!! Un m an protams emocijas neema virsroku un teicu ka labaak nesatikties jo sii mieru tapat neliks... bet vinjs neveeleejas to, jo teica ka esmu svariga un nevelas ,lai kadas pagaantes pedas liistu muusu nakotnee......
Bet pie visa taa m ums sanaak reti tikties,, jo man darbs un sim darbs ka ari beerninu nem ljoti biezi , kas protams mana skatijuma nav nekads skerslis un nebuus, bet sobriid galvaa ir taada putra , jo es gribu sho cilveeeku , veidot nakotni un sanjemties par spiiti visam....
bet sajuuta tada , ka vina ex neliks mums mieru....
Meitenes ciniities un iet ar augsti paceltu galvu vai tomeeer......????/
Paldies.