Interesantas/noderīgas funkcijas un aplikācijas iPhone 4

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009
Sveikas meitenes! :)
Vakardien dabūju dāvanā iPhone 4 - problēma tikai viena - pilnīgi neko no tā nesaprotu :D Visu laiku esmu nodzīvojusies ar vecu Nokiu + šis vispār ir pirmais āboļu produkts, ko lietošu.
Tātad - kādas ir noderīgākās, interesantākās funkcijas un aplikācijas, kuras var izmantot Iphone 4? Ko jūs pašas visbiežāk lietojat? Kas man vispār būtu jāzina tāds super svarīgs lietošanā? :D
Šodien saskāros ar pirmo problēmu - kur ir FM radio? :D
Neesmu baigā interneta lietotāja telefonā un domāju, ka par tādu tik ātri nekļūšu, bet kaut kāda sajēga par to aparātu būtu vajadzīga tomēr :D + milzīgus papildus tēriņus par internetu papildus rēķinā arī pagaidām nevaru atļauties.

P.S. Lūdzu nesākt klukstēt, kam man tāds telefons, ja pati tāda nepraša utt. - kā jau minēju, tā bija pilnīga pārsteiguma dāvana - neviens man neprasīja gribu kluci Nokiu vai iPhone :)

Lai izdevies visām vakars! :)
11.06.2013 21:48 |

Reitings 273
Vespera - tādu lietojot mani megabaitiņi tērēsies, ja? :D
11.06.2013 22:56 |

Reitings 1434
Reģ: 29.01.2009
Inese, jā, tērēsies. Taču, ja pieslēgsi telefonu pie wifi, tad viss būs kārtībā :)
11.06.2013 23:57 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Manas mīļākās aplikācijas:

Pamats - Dr.lv, Twitter, Facebook, WhatsApp
Instagram - bildītēm
Waze - autobraukšanai
iDoneThis - uzskaitu padarītos darbus, nekas īpašs, bet patīkami atskatīties.
Flashlight - lukturītim :)
Nike Running un Endomondo - skriešanai
Waterbalance - te kāda jau minēja, ūdentiņu čekot, ko dienā uzņemu
8tracks
Shazam - lieliski noskaidro, kas tā par dziesmu, kas kaut kur skan un patīk
Facebook Messenger

Vēl ir vērts uzinstalēt Find iPhone.

Tā, nekā daudz un lieka man nav.. Vēl pāris spēlītes (Temple Run un Dots :D), Positivus app, Riga Nights, Latvia Travel.. Tā, kas kādreiz savācas. Šobrīd testēju Any.Do kā plānošanas app..
12.06.2013 00:01 |

Reitings 414
Ak, jā, arī S-RīgaL - transporta app. Visi saraksti, ļoti noderīgi. :)
12.06.2013 00:02 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Delilah, kas ir Find IPhone un Rando? :)
12.06.2013 00:05 |

Reitings 414
Find My iPhone ir app, kuru Tu vari .. neatceros precīzi to notikumu gaitu, karoči sasinhronizēt ar iCloud un, attiecīgi, ja Tev nozog telefonu, tad no citas ierīces, kas arī ir saslēgta ar iCloud, redzēt savas ierīces atrašanās vietu. Es neatceros vairs, kā tur tā sistēma strādā, negribu te sarunāt muļķības, bet noderīgi.

Rando ir foto app - Tu nobildē jebko, ko redzi, un aplikācija to nosūta random saņēmējam uz jebkuru vietu pasaulē. Tu nevari izvēlēties, Tev vien pasaka, kur bilde ir piegādāta (nu, loģiski, tiem, kas lieto to app'u). Un tad Tu saņem pretī tieši tādu pašu random kadru no random pasaules vietas un viss, ko zini, ir no kurienes sūtīta. Nekādi čati, like vai dislike, tikai bildes. Saņem vienu pret nosūtīto vienu. Ļoti interesanti, mīlīgi, brīvos brīžos forši :)
12.06.2013 00:29 |

Reitings 273
Tā - šodien nokačāju Foresquare, Shazam un Rando :D Shazam un Rando jau izmēģināti, Rando dikti foršs :)

Radies kārtējais jautājums - šodien kamēr kko spaidījos un rakos vienā brīdī visas ikoniņas uz desktopa sāka tā kā trīcēt, drebelēties un pēc pāris sekundēm pārstāja - what was that??? :D
12.06.2013 21:44 |

Reitings 1434
Reģ: 29.01.2009
Inese, nekas traks tas nebija. Ja tās ikoniņas trīc, tad tas nozīmē, ka Tu vari kādu aplikāciju izdzēst ārā, ja, protams, ir tāda vēlēšanās. Viņas pārstāj trīcēt tad, ja Tu nospied to vienīgo pogu, kas ir iPhone.
13.06.2013 16:46 |

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 15.06.2012
http://www.lmt.lv/lv/telefoni/iPhone_4_8GB_White

Te ir saraksts ar aplikācijām. Lai lādētu aplikācijas, sākumā jāizveido konts Appstore.
Vēl ir iTranslation, Google, Foursquare, Angry Birds, Free Candle, EuroCalc, Lattelecom TV, Tank Battle, TextPics, Waze, Cosmo, iVanity, iPronuniciation, Translator, iKino.lv, VLCRemfree, Shazam, Swedbank, bubble shot, badoo, ibooks, satiksme, tvplay, trip advisor...
13.06.2013 22:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits