Sveikas meitenes! :)
Vakardien dabūju dāvanā iPhone 4 - problēma tikai viena - pilnīgi neko no tā nesaprotu :D Visu laiku esmu nodzīvojusies ar vecu Nokiu + šis vispār ir pirmais āboļu produkts, ko lietošu.
Tātad - kādas ir noderīgākās, interesantākās funkcijas un aplikācijas, kuras var izmantot Iphone 4? Ko jūs pašas visbiežāk lietojat? Kas man vispār būtu jāzina tāds super svarīgs lietošanā? :D
Šodien saskāros ar pirmo problēmu - kur ir FM radio? :D
Neesmu baigā interneta lietotāja telefonā un domāju, ka par tādu tik ātri nekļūšu, bet kaut kāda sajēga par to aparātu būtu vajadzīga tomēr :D + milzīgus papildus tēriņus par internetu papildus rēķinā arī pagaidām nevaru atļauties.
P.S. Lūdzu nesākt klukstēt, kam man tāds telefons, ja pati tāda nepraša utt. - kā jau minēju, tā bija pilnīga pārsteiguma dāvana - neviens man neprasīja gribu kluci Nokiu vai iPhone :)
Man absoluts must have bija candy crash saga spele :D my days- sievieshu padarisham.... Un visadas spelites :) pashai IPhone ir pavisam nesen, tapec nekaa daudz nav.
waterbalace - izrēķina,cik jāizdzer šķidruma dienā un atgādina,ka vajag padzerties. :) Nekas baigi noderīgais un svarīgais nav, bet paniekoties jau var ;)
Viber ir kaa skype, bet man patiik, ka viber ausis nevajag. Vaardu sakot, zvani, sms par velti. Shezam atpaziist dziesmas, piemeeram, tu esi klubinjaa vai kafeiniicaa un tur skan dziesma, kas tev patiik. Shezam so dziesmu atpaziist, paraada kaa vinju sauc un kas izpilda.. :) man patiik, jo taa visaadu forsu muuziku esmu atradusi.
Taler , kā tur kaut kas jāsaprot tajā waterbalance ?
Es vienu dienu vinu sāku lietot, bet man neuzradija , ka butu nepieciesams uznemt udeni, pat taja cilvecina neparadijas nekas .( kaut to dienu izdzeru 2litrus), gribu iemacities , bet nesaprotu :(
Pati izmantoju uz iphone:
Twitter
SoundCloud
Shazam
endomondo
HelloCamera
8tracks
Running (game)
TuneIn Radio
Nike Running
Ustream
Heads Up
Out of water
Foursquare
Man ir jautajums, es vel nekadigi neprotu uzlikt citu zvana toni, nekadigi nevar ?
Un ari tgd pievienoju Itunes savu Iphone un vins nekope no PC muziku iphone :(
draugiem.lv app, foursquare, facebook, twitter, endomondo, gmail app, ps express, skype, virtuoso (virtuālās klavieres), youtube app, aviary - šīs tādas biežāk lietotās aplikācijas + protams, spēlītes kkādas reizēm un vēl citas aplikācijas,ja kko vajag.