Sveikas!
Tātad šodien ar trīcošām rokām gāju uz savām pirmajām darba intervijām, darba pieredzes man nav, kā arī krievu valodu zinu diezgan slikti, bet viss noritēja ļoti labi - mani pieņēma abās vakancēs. Un te nu ir problēma, nekādīgi nevaru izlemt, kuru darbu izvēlēties. 1.darbs - aģents, jāpārdod preces, būtu tā kaitinošā persona, kura zvana un piedāvā visādas preces. Darba kolektīvs izskatās labs, tikai problēma ar to krievu valodu, lai gan teksts jālasa no dotā, tomēr teica, ka jāmāk arī improvizēt, nezinu, vai kaut ko tādu spētu, varbūt tikai ar laiku. Galvenais mīnuss ir tas, ka alga ir atkarīga no pārdotā, var būt gan tikai 90 ls(ja nepārdod neko) vai 250 un uz augšu - kopumā diezgan liels risks.
Otrs darbs ir Maximā - kasiere, atsauksmes, protams, nav tās labākās, šaubos, vai vispār labu esmu lasījusi, bet alga toties ir stabila, tikai bail par tiem iztrūkumiem. Darba laiks arī ir lielāks, bet toties to krievu valodu tik ļoti nevajag, salīdzinot ar iepriekšējo darbu.
Līdz rītdienai ir jāizlemj, bet pagaidām nav ne jausmas. Gribētos jau teikt - kas neriskē, tas nevinnē - un iet uz aģenta darbu , tomēr mazliet prestižāk, bet nauda arī ir faktors, kā arī galvenais stūrakmenis ir krievu valoda.
Ko jūs ieteiktu? Līdz rītdienai obligāti jāizlemj, bet pagaidām īsti nesaprotu, kur būtu labāk, tāpēc citu viedoklis būtu noderīgs.