Par ko labāk nerunāt ar savu puisi

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Aizdomājos par tādu lietu, kuri ir tie temati (ko jūs esat konstatējušas), par kuriem jums labāk nesākt runāt ar saviem puišiem,lai nesāktos strīdi, domstarpības?

Vakar secināju,ka man ar savu puisi labāk nesākt runāt par visiem zīlniekiem, astrologiem, dziedniekiem un tamlīdzīgiem cilvēkiem. Viņš tik vienā vārdā pasaka - tās ir muļķības un nekam tādam neticu!Sapratām,šis ir tas temats par ko mums labāk nerunāt un punkts.

Kā ir ar jums? (nerunāsim te par modes lietām un kosmētiku, bet lietām,kas var attiekties uz abiem cilvēkiem)
11.06.2013 19:24 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Mani kā vīrieti kaitina, ja tiek n-tās reizes stāstīts par vienu un to pašu .. ok 2-3 paciešu, neko neteikdams, tomēr vairākas gan liek iemest kādu īdzīgu frāzi. Kaitina, ja runā pilnīgi neloģiskas lietas un sarežģī vienkāršas lietas, piemēram, no mušas izpūsts zīnolis :D Ja es jau vienreiz esmu pateicis un otrreiz atkārtojis, tad trešo reizi es to teikšu diezgan agresīvi, nesmuki vai ironiski .. un ļoti tracina, ka pārprasa n-to reizi kaut ko .. 2-3 reizes, ok, paskaidrošu vēlreiz, bet vairāk gan būs sprādziens ..

Kas attiecas par tēmām - varu runāt absolūti par visu un cienu otra runātāja viedokli un nemēģinu viņam uzspiest savējo .. vai tā būtu politika, reliģija vai kas cits, kur īstenībā nav "pareizā" varianta un viss ir subjektīvs. Esmu pārsteigts, ka ex ir tabū tēmas daudziem! Mani gan interesē :D Reizēm pat par daudz ..
12.06.2013 11:26 |

Reitings 117
Reģ: 05.06.2013
par to, ka man "nav ko vilkt" :D
12.06.2013 11:27 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Ja es jau vienreiz esmu pateicis un otrreiz atkārtojis, tad trešo reizi es to teikšu diezgan agresīvi, nesmuki vai ironiski .. un ļoti tracina, ka pārprasa n-to reizi kaut ko .. 2-3 reizes, ok, paskaidrošu vēlreiz, bet vairāk gan būs sprādziens ..

tas jau ir par mani :D
12.06.2013 11:28 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Par kāršu likšanu un iešanu pie vīrieša ginekologa, ko vairs sen jau nedaru.
12.06.2013 11:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits