nevajag lietot smaržīgos tualetes papīrus. nopērc bez smaržas. taisni jālieto speciālās ziepes intīmajai vietai ar piemērotu ph.
var arī aiziet uz gulbja labratoriju. kad es gāju pirms daudziem gadiem, tad man piedāvāja uztaisīt analīzes uz daudz ko un samaksa nebija liela. iespējams, ka pa šiem gadiem ir kas mainījies cenu ziņā. man viens ārsts teica to , otrs to un kad aizgāju uztaisīt analīzes izrādījās pavisam trešais variants. bija skumji,ka tik daudz naudas un laika ir patērēts ārstējoties pret ko citu. pie šiem ārstiem arī tika nodotas analīzes (tiesa gan tik uz diviem variantiem), taču man nekļuva līdz galam labi ārstējoties pie viņiem ,tāpēc izlēmu pati iet un nodod analīzes un ieteica nodod uz vairākiem variantiem. tā es kas man kait un pēc tam izpētīju netā kā ārstēties,ko lietot un aizgāju pie ārsta,lai man izraksta nepieciešamās zāles. pasniedzu visu uz paplātītes- man ir tāda diagnoze- lūdzu, palīdzi man, izraksti šādas zāles. pēc tam izveseļojos un zinu kā cīnīties. tiesa gan man arī bija no variantiem- tā baktērija ir mūsos visos un ja normālos daudzumos ,tad viss ir oki, taču ja par daudz savairojas,tad sākas problēmas. protams,tagad jūtu,kad stresiņš ,tad atkal sāk simptomi parādīties, taču vismaz nav vairs tik traki kā agrāk un var sadzīvot.
var jau aiziet arī pie ginekologa un pateikt,ka vēlies nodod analīzes uz piena sēnīti, ureaplazmu un vēl citām baktērijām, slimībām,kurām ir līdzīgi simptomi.