draudzene ģēbjas kā tu!

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vēlējos parunāt par tādu lietu kā citu vēlme kopēt jūsu izskatu. Ko par to sakat? Traucē? Vienalga?
Man ir viena paziņa, laba paziņa, kura arvien izteiktāk ģērbjas kā es, tagad pat matus nokrāsojusi tāpat. Es tiešām netaisu no sevis skaistuli un stila ikonu, bet tas sāk palikt dīvaini.

Pirmo reizi to ievēroju kādu gadu atpakaļ kad viņa nopirka tādu pašu kleitu, somiņu un kurpes kā man, bet to uzvēru normāli. tas taču nav nekas īpašs ja meitenēm vienāda gaume, arī es pa retam nošpikoju kādu ideju no draudzenēm ja iepatīkas. Bet tagad ir tā, ka atliek man nopirlkt ko jaunu un nepaiet ne nedēļa kā paziņai ja ne tāds pats apģērbs tad līdzīgs gan uzrodas. Pat mūsu kopējie draugie sākuši iesmiet par šo tēmu pēc viena pagājušas nedēļas bbq tusiņa. Bija man uzvilkti zaļi šortiņi un balts tops, pilnīgi un galīgi nekas īpašs, bet pēc pāris dienām viņai praktiksi identisks apģērbs uz citu draugu bbq pasēdēšanu uz kuru es netiku.
Nepārprotiet, man nav žēl tikai nezinu kādēļ man tas sāk likt justies nedaudz neērti viņas klātbūtnē. Jā zinu, tie ir mani putni manā galvā, bet tomēr. Man kautko teikt? Draudzīgi uzjautat? Kā jūs rīkotos?

Man pat šķiet, ka viņa ir simpātiskāka par mani, ar redzami labāku augumu, stila izjūta viņai ir laba pašai par sevi. Ehh nu homiska situācija.
11.06.2013 14:13 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Reiz skolas laikā man bija viena draudzene, kurai pie sienas bija izprintēta mana bilde un viņa grieza matus kā man, tāpat arī ģērbās. :D
11.06.2013 18:57 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Man ir gadījies, ka draudzene nošpiko divas specifiskas lietas, kuras es pēc tam savā izskatā neatkārtoju, jo bija zaudējušas savu oriģinalitāti. Nebiju īpaši priecīga, ka mani kopē :)
Ja man būtu Tava situācija, es būtu izbesījusies :D es droši vien izmestu kādu joku ar sarkasma pieskaņu, piemēram, viņa atnāktu un es it kā nevainīgi sāktu smieties un teikt "pēdējā laikā tu man baigi sāc līdzināties. Varbūt tev ir nojausma, kāpēc? :D"
11.06.2013 19:39 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
man prātā nāk - 1. izsmiet viņu 2. uztvert to kā likteņa mājienu, lai ģērbtos oriģinālāk (individuāli pašūtas/pāršūtas drēbes, nemasveida aksesuāri, drēbes, kas pārdodas tikai pāris eksemplāros) 3. gaidīt, kad kāds cits viņu izsmies :D
11.06.2013 19:52 |

Reitings 555
Reģ: 05.01.2012
man ar draudzeni dažreiz vienkārši sanāk saģērbties līdzīgi, jo mums abām patīk vienādas lietas, un mums tas liekas forši, protams, ka nekad neiziesim viens vienā sabiedrībā, jo tas mums neliekas ok, bet man ar draudzeni ir tāda saikne, tāpēc neuztraucos par apģērbu, kaut arī viņa ir slaidāka un garāka, un dažs labs apģērba gabals izskatās labāk, bet nu ai, viņa ir mana draudzene taču.
11.06.2013 20:03 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Man ir tāda pati situācija. Nokrāsoju matus, pēc 2dienām nokrāso šī. Sāku nodarboties ar sportu, viņai ar savajadzējās.
11.06.2013 20:09 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Tev ir kāds specifisks ģērbšanās stils? Nesaku neko sliktu, vienkārši domāju, ja tavs stils ir sarkani garie svārki + žakete vai tumši zili džinsi + brīvi krītošs topiņš + melna žakete vai tamlīdzīgi, tad varbūt viņa nekopē tevi, bet gan katru otro meiteni, ko redz uz ielas. Nu, nav jau to trendu mūsdienās tik daudz: gari svārki vai kleitas, žaketes, sandales, skinny džinsi... Varbūt tu vienkārši seko, piemēram, tam tagadējam stiliņam un viņa arī.
Var jau būt, ka es par cilvēkiem pārāk labi domāju, bet grūti iedomāties, ka pieaugusi sieviete vienkārši brutāli kopē kādu citu. Turklāt ieteikumi viņai samelot par to, ko taisies vilkt (kā to vispār varētu iepīt normālā sarunā?), ir pavisam bērnišķīgi. Es tavā vietā neliktos ne zinis, jo ne jau par tevi tas kaut ko sliktu pasaka, ja tiešām tā ir.
11.06.2013 20:10 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Mendai +++

man prātā nāk - 1. izsmiet viņu 2. uztvert to kā likteņa mājienu, lai ģērbtos oriģinālāk (individuāli pašūtas/pāršūtas drēbes, nemasveida aksesuāri, drēbes, kas pārdodas tikai pāris eksemplāros) 3. gaidīt, kad kāds cits viņu izsmies

O, jā...izklausās pēc sirdsdraudzenes.. Es gan sev tādu nevēlētos. Protams, sekot šiem padomiem ir vieglāk, bet ja tiešām tā ir Tava draudzene, tad vnk aprunāties neder?
11.06.2013 20:37 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
meksikanka, es laikam palaidu garām vietu, ka tā ir viņas draudzene.
11.06.2013 20:44 |

Reitings 7682
Menda
Nē, mans ģērbšanās stils nav specifisks un neģērbjos arī masveida sastopamajos apģērbos.
Ikdienā kad neesmu darbā un brīvdienās es patiesībā ģērbjos baigi vienkārši, tieši tādēļ vēl vairāk nav saprotams. Man jau 3 gadus ir tāda Helly Hansen jaka, nopirku pa 170 euro un valkāju kad lietains laiks, tiešām laba un man mīļa, nevienam tuvumā tāda nav redzēta. Šādas jakas vairs sen nav tuvumā nopērkamas, bet kas tev deva. Viņa izraka ebayā tādu pašu un tagad laimīga staigā. Un jaka tiešām parasta, tikai dārga jo labas kvalitātes, vēl tagad izskatās kā jauna. Tas taču ir absurds. Būtu vismaz citu krāsu paņēmusi. :D Lūk jaka, nu parasta pēc velna

Tieši tāpat viņa kautkā uzraka tieši tādu pašu ādas jaku kā man, nebija masu prece, pirkta mazā bodītē. Nu nafig tas vajadzīgs.
Es nekad nesaku kur iepērkos, viņa jau man nejautā. Es nezinu kur viņa atrod laiku pa veikaliem izmeklēties.
11.06.2013 21:37 |

Reitings 7682
meksikana
Viņa nav mana draudzene, drīzāk vienkārši laba paziņa.
11.06.2013 21:51 |

Reitings 7682
Menda

Un es jau vairāk par to, ka es kautko uzvelku, pēc pāris dienām viņa uzvelk to pašu vai ko ļoooti līdzīgu. Tieši šī secība liek man justies dīvaini.
Nu pasaki, ka tu nejutos savādi ja vienu dien uzvelc tumši zilas skinny džinsas, baltu topu, baltas sandales, pa virsu zila jaka. Pēc pāris dienām viņa praktiksi identisku kombināciju, viss bija tas pats izņemot tupelītes, tās bija melnas, uzvelk uz kursiem.
Eju uz veici, esmu uzvilkusi pelēkas sporta bikses, augšā violeta jaciņa ar kapuci. Satieku viņu pie mūsu kopējas draudzenes...kas viņai mugurā? Pelēkas bikses un violets džemperis.

Ai es tiešām rakstu un uzvelkos. Likās, ka man vienalga, bet nu nav. Pilnīgi prasās pajautāt kas manā ārienē tik izcils. Itkā jau man nav žēl, bet kautkā dīvaini.
11.06.2013 21:57 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
EnergyDrink, domāju jau ,ka varbūt runā par mani :D bet nē, tas nebija 10 klasē un mēs jau no pirmās mācījāmies kopā:D jeeeee:D
11.06.2013 22:11 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Nav tā bijis un diez vai būs, stili dažādi, turklāt esmu 2x lielāka par pilnīgi visām draudzenēm. Pati gan esmu pārņēmusi lielo auskaru modi no vienas draudzenes, domāju, ka viņai ir vienalga, man arī būtu.
11.06.2013 22:36 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Es pati baigi dusmotos, ja mani kopētu, bet man pašai ir viena draudzene, kuru es 100% kopētu, ja mums būtu vienāda ķermeņa uzbūve. Nu ko var darīt, ka man stila izjūta nav tik izkopta? :(
Pieklājības pēc gan pajautātu, lai viņa nāk iepirkties ar mani, un nepirktu tā paša raksta vai krāsas modeļus.
12.06.2013 05:33 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Ā, bet specifiskas detaļas un odziņas gan kopēt ir ļoti nelietīgi! Tad tā oriģinālā cilvēka pūles ir vējā. :(
12.06.2013 05:36 |

Reitings 266
Reģ: 04.03.2013
Haha, man viena no labākajām draudzenēm vienreiz ieradās uz lekciju ar tādu pašu somu kā man. :D Viņai brālis bija uzdāvinājis. Es sākumā nemaz nepamanīju, viņa atzinās. :D Pēc tam abas iesmējām, ka iet blakus divas draudzenītes ar vienādām somām. :D
Bet ja speciāli - nu, man likās, ka tā dara vien 6. klasē. :)
12.06.2013 05:56 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Nu... redzot šobrīd tos krāsainos, garos, vienāda vai līdzīga piegriezuma svārkus vai kleitas, man vispār nav saprotams, kā šie cilvēki tagad izceļ savu identitāti. Jo izskatās šķebinoši vienādi.
12.06.2013 10:29 |

Reitings 7682
Nu tad tā meičas, man uznāca nostaļģija, skatoties manu veco laiku bildes, šodien nokrāsoju matus :) Esmu kautkāda šitāda tagad Un man ļoooooti patīk, nav ne pārāk balti, ne pārāk dzelteni, ne pārāk pelēki. Vienkārši blondi. Un biju pārsteigta par tik labu rezultātu, man mati bija Dženiferas Anistones matu krāsā, iepēru matos Clairol Natural baby blond un sanāca tik gaiši. Atvainojos, ka tā izplūstu sīkumos, bet ja nu kādai noder.

Uhhhtagad gribu zināt kas notiksies. Ja vēl tagad viņa nokrāsos tādus pašus matus tad gan kautko teikšu, pietiek.
13.06.2013 17:24 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Nē, nu normāli tas gan nav, it īpaši tādā vecumā. Labi, "nošpikot" kādu vienu vai divus apģērba gabalus, bet pilnīgi kopēt stilu ir gan slimi. Nekad ar ko līdzīgu neesmu saskārusies, pat skolas laikā nebija tā, ka kāds apzināti kopētu kāda stilu vai draudzenes staigātu kā dvīnes. Tas viss izklausās gaužam jocīgi, ka cilvēkam nav velmes izkopt savu individualitāti un savu "es".
13.06.2013 17:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)