ak,cik pazīstama situācija,zinu cik patiesībā tas ir nepatīkami,jo mēs taču katra vēlamies būt individuāliste(cik nu tas ir iespējams)vismaz paziņu lokā,man šadas situācijas piemeklējušas vairākkārtēji,lai gan nēesmu garkājaina modele uz kuras viss patiešām izskatītos pasakaini...bet,viss nepatīkamākā situācija laikam bija studiju gados,kad kāda meitene,no kursa(ar kuru man nebija nekādu kontaktu)uzaicināja mani draugos,es protams laipnības pēc pieņēmu šo uzaicinājumu,tad ievēroju ka šī meitene katru dienu skatās manas bildes,viņai bija tumši mati,kurus viņa viendien izbalināja,blondus,un nogrieza tieši to pašu garumu kas man,tad visi apkārtējie tiešām tam sāka pievērst pastiprinātu uzmanību,jo viņai parādijās tieši tāds pats telefons,jaka,un vēl daudzi citi sīkumi,kurus piekopu savā stilā,pat savu iesauku sociālajos tīklos(kas agrāk bija stilīgi)viņa bija ierakstijusi tieši tādu kā man ar viena burta atšķirību,tas protams mani kaitināja līdz baltkvēlei,kad tev visi nāk klāt un jautā vai tu to esi ievērojusi...., man tā apriebās ka es viendien izdomāju vismaz frizūru pamainīt,un nogriezu biezu taisnu poniju,izskatījās tik neierasti,visi skolā teica ka man labi izskatās,un uzminiet nu.....otrā dienā šī meitene ieradās ar tieši tādu pašu poniju.......visi bija šokā,pat skolotājas,ļoti daudzi viņai raidija pārmetošas replikas,es viņai tā arī neko neteicu,domāju ka viņa no apkārtējiem jau pietiekami cieta,sapratu ka,lai jau,es taču esmu tas kas es esmu,vienalga cik cilvēku man apkārt ar tādām "kleitām,".......