Es tā kā skatos aiz neko darīt, bet man šķiet, ka visas ziepes ir saziepētas, nav vairs interesanti, sižets atkārtojas, pārpratumi vienveidīgi. Būtu labi, ja viņi beidzot apprecas, seriālu slēdz un jaunā sezonā būtu, jau cits seriāls.
Es neticu,ka kārtējo reizi kāzās kādu uzspridzinās vai mēģinās nogalēt.
es tieši domāju,ka Cēzars varētu novākt savu māti. Es viņa vietā tā noteikti izdarītu :D
Man tāpat kā Becky šķiet, ka pārāk daudz atkārtojās viens un tas pats - viens kaut ko nodomā, nepasaka, otrs arī un tad dēļ nepateikšanas beigās vesela ziepju opera izveidojās. Kopumā skatos un sekoju līdz, man šķiet interesanti :)
Ir cilvēki, kuri skatās. Tas ir tāds pats populārs seriāls kā tie amerikāņu mākslīgais skaistums, bīstamās mājsaimnieces utt. Man ļoti patīk paskatīties uz latviešu aktieriem. Domāju, ka viņi diezgan profesionāli tēlo.
Ja jau Leons beidzot apprecēs Elizabeti, tad ko tur vēl tālāk...Galvenais jau būs sasniegts - beidzot kāzas :D:D
Es šad tad iemetu aci, jo vnk tāda komēdija. Man daudzi no tiem aktieriem patīk uz teātru skatuvēm - tur viņi lieliski. Taču kameras priekšā - tik mākslīgi. :D
Ar bērniem gan jau grūti strādāt, tāpēc tos cenšas maskimāli nerādīt, tipa, Augusts tur, Ieviņa Anglijā(pietam, viņai ir kādi 14 gadi, bet reālā varone nav tik liela, līdz ar to būtu jāmeklē jauna aktrise, Ievai līdzīga, tikai lielāka) utt.
Abi ar draugu skatamies :D Pēdējos mēnešus palicis skatāmāks kā agrāk, jo tagad vismaz mazliet notikumi bīdās uz priekšu :)
Šķiet jau, ka vairāk sezonas nebūs, cik tad var malt vienu un to pašu par Leonu un viņa brūtēm - jāaiziet šim seriālam, kamēr nav pārtapis par vispār neskatāmu mēslu :D