Kuras vēl nav aizgājušās gulēt? Par ko padiskutējam? Lai arī pirmdiena, šodien izdomāju mazliet palaiskoties ar vīna pudeli. Manējais jau guļ, bet es jestrā garastāvoklī domāju,ko padarīt :)
Nav cepeškrāsns un kartupeļi jau bija 2 dienas, griķi, rīsi un makaroni apnikuši, salātus negribas. :D izvēlīga, jā, tur jau tā problēma, nav noskaņojuma arī baigi pie plīts stāvēt... Un tādus krutos ēdienus nemāku. :D
īstenībā - jā, ja izdomātu, tad mierīgu sirdi varētu aizmigt. :D
Es izbaudu savu pirmo atvaļinājuma dienu :), un esmu sajūsmā, jo pēc pāris dienām būšu LV un ceru, ka uz palikšanu. mēģinu atrast kādu darbiņu, bet pagaidām nekā, un domāju kādā autoskolā iestāties :) tā ka idejas un darāmā daudz, bet es visu dienu gulšņāju :)
Es izdomāju vēl šovakar izmazgāt matus, lai no rīta būtu mazāk jāņemas gar tiem, rīt darbīga diena, daudz kas jāuzspēj.
Vispār jūnijs laikam vienkārši nav mans mēnesis. It kā ar prātu saprotu,ka tam ir jābūt tā un tā, bet tomēr kaut kas nomāc un kaut kas neštimmē kā vajadzētu.
cormeum, paldies. Lai gan tādi pussausie negaršo, bet slapinu lūpas. :) Man rīt liela diena - vīrietis gatavošot. Tā kā es sēdēšu kājas gaisā sacēlusi un neko nedarīšu :D
Es arī nomodā,gulēt ne gribas,ne sanāk,atkal pārāk karsts :D Tatler,cerams,ka tavējais rīt pagatavos ko īpašu,nevis sviestmaize ar sieru un woala,dižā gatavošana :D Manai māsīcai tā ir - puisis allaž "Šodien par vakariņām atbildu es!" un beigās kaut kādas uzkodas vai sendvičs :D
manhattanite, nē, nevar sūdzēties. Manējais gatavo arī nopietnus ēdienus. Lai gan pēdējā laikā viņam ir nopietna pica un nopietna kūka. :D
Sibilla, kurā pilsētā Tu?
es augsa. sodien nokartoju pirmo valodas eksamenu un pabeidzam skolas semestra gala projektu. laigan printera delj nav isti precizs, cerams vares ar skolotajam sarunat.
Ziniet, ar evseligu eshanu un svara nomeshanu tomer nak ari problemas - jau ta ta veseliga partika panjem vairak naudas, a tad pekshnji attopies, ka drebes vairs neder un japerk jaunas. Ironija, bljin :D