PALĪDZIET

Reitings 206
Reģ: 25.05.2013
Lūdzu meitenes palīdziet, proti šodien izšķīros ar savu puisi, no gadu ilgām attiecībām, bet ko lai dara, man ir pilnīgi panika, krītu zemē ar krampjiem, raudu pluss vēl man vēderā ir iekaisuši limfmezgli kuri ļoti mani ''spiež'' pie zemes, tāda sajūta, kad tie patiesībā būtu kādi audzēji, kuri man vārda vis tiešākajā nozīmē liek krist, jo viņi izraisa ĻOTI lielas sāpes, nu tādu kā duršanu.
Mana pasaule ir sagrauta, viss kas notiek notiek man uz sliktu, gribās pakārties, taču bail no sāpēm. Ko lai daru, lūdzu tikai bez pārmetumiem, zinu kad par šo varētu daudz ko pārmest, bet tiešām varbūt kāda emocjonāli var atbalstīt ko iesakot ;(
10.06.2013 15:05 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Hloja- nu tad vēljovairāk, pasakies katru dienu, sev, viņam un visiem pārējiem, ka tu ar viņu attiecības esi izbeigusi, viņš tevi nekur nav paspējis iepīt, tu neesi neko tādu lietojusi (cerams) un ka esi prom no tās visas vides. piedod, bet te tev vairāk nav par ko raudāt. esi stipra. tici man, ar laiku atradīsi jaunu puisi. tas būs padoms nākotnei, ka citrreiz der būt uzmanīgākai.
cerams, ka tu negribi ar viņu salabt?
10.06.2013 15:49 |

Reitings 206
laikam jau negribu, un saprotu, kad nav vajadzības
10.06.2013 15:50 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kā tas ir laikam?
tu esi pārāk jauna, lai bojātu savu dzīvi ar šādu cilvēku. vsp jau nevienam nevajadzētu šādi to sabojāt, bet katram savs ceļs ejams. tu esi jauna, skaista meitene. protams, ka uzreiz tu negribēsi attiecības, jo izraudāsi vēl šīs. bet tici man, arī es un vēl ļoti daudz citas meitenes ir gājušas cauri vēl lielākām sāpēm, bet tas ar laiku pāriet. nav teikts, kuru dienu tieši tu pārstāsi raudāt un bēdāties, bet tas notiks un lēnām vajag saņemt sevi rokās un saprast, ka dzīve taču turpinās un ka tu neesi viena uz šīs pasaules.
10.06.2013 15:58 |

Reitings 206
Liels paldies:)
10.06.2013 16:00 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
mīļā sirds, ar narkomānu nav jēgas laiku tērēt...tur nav nākotnes....un veselības. nekā nopietna ar tādu neveido, nemūžam. ņem to par labu pieredzi...
10.06.2013 16:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits