Nika- labi, pēc tik daudziem gadiem vsp nav vērts runāt par to, ko vajadzēja izvēlēties vai nē, jo sirdij jau nepavēlēsi, bet es to teicu no tāda skatu punkta, ka tu vienmēr esi gribējusi vīrieti, kas nekrāpj... nu šeit krāpšanai, protams, bija liels potenciāls.
nu es tavā vietā nekad nebūtu tik droša par to, ko otrs domā, dara vai darīs. tā domā TU, bet tu nezini, ko īstenībā domā VIŅŠ. varbūt tā ir tikai bumba ar laika degli. varbūt viņš vnk dzīvo kopā ar tevi, jo tā ir vienkāršāk - mājās gaida sieviete, bet apkārt mīļākās. es personīgi neticu,ka tā ir bijis tikai vienreiz.
un vispār - ja viņš tevi vienreiz ir piekrāpis un tu esi to piedevusi, tas nedod tev tiesības zāģēt viņam par to visu mūžu. tā darīt nedrīkst! un nevar tagad teikt, ka viņam ar to ir jāsamierinās. jā, labi tas nav, bet kāpēc tad piedevi? es pieļauju domu, ka viņam tas kādreiz vispār apniks un tad, kad tiešām būs noriebies, tad pavisam aizies. es nežēloju viņu, bet, ja tā ir bijusi muļķīga kļūda (kurām es tā īstenībā neticu), tad gaidi vnk nākošo ar šādu attieksmi.