kā iemīlēt sevi?

Reitings 71
Reģ: 19.05.2013
pati vairāk netieku galā.. vajag padomu. Bet reālus padomus kā iemīlēt sevi. "Domā pozitīvi", "Tici - viss būs labi kādreiz".. tas diemžēl neder.

protams, tas viss dēļ attiecībām.. kurām pielikts punkts jau ilgāk kā pirms pusgada. Bet vēl šorīt pamostoties pirmā doma bija "Es gribu būt kopā ar Viņu!" Pirmo reizi tik skaidri apzinājos, ko es tiešām vēlos.
Bet kamēr nebūšu sevi atkal iemīlējusi, arī no viņa mīlestību varu negaidīt. Visticamākais vispār varu negaidīt, jo viņš dzīvo tālāk.. bet pagaidām tas ir vienīgais, kas liek man saņemties.. doma, ka varbūt kādreiz būsim kopā.
10.06.2013 10:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
piekrītu Krītiņš 007 teiktajam. atrodi tās lietas, kas tev sevī nepatīk. nu nevar nepatikt pilnīgi viss. ja tev ir apnicis vecais izskats, aizej pie friziera, mani kardināli griezumu un varbūt pat matu krāsu, nopērc pavisam cita stila drēbes, kas izcels tavu sievišķību. ja jūti, ka tev ir liekais svars, tad ej un nodarbojies ar sportu. ja tev tāda nav, tad esi vnk aktīva. tagad ir vasaras sezona,. brīvajā laikā tiecies ar draudzenēm, ej peldēties, sauļoties..
tev tikai uzslavas nederēs, ja nemainīsi to, kas tevi iekšā grauž. ir jau kaut kas, kas tevi interesē. varbūt tev agrāk ļoti patika dejot?kāpēc tu to tagad nevari darīt?tā jau gluži nav, ka pilnīgi visas nodarbes tevi neinteresē. un tā tu atradīsi veidu, kā sevi realizēt.
10.06.2013 11:59 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Tad uzraksti, kāda sieviete tev patiktu un kāda tu vēlētos būt - un ej uz mērķi. Tiešām sevis žēlošana nepalīzēs, maini savu domāšanu, savu attieksmi pret dzīvi, apstājies uz izbaudi, smejies, dari pēc iespējas vairāk to, ko tu vēlētos.
Un neļauj mazajām neveiksmēm tevi ietekmēt, padomā - vai tu gribi visu jaunību nosēdēt čīkstot par to, ka sevi nemīli, vai doties dzīvē un izbaudīt? ;)
10.06.2013 12:06 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Es domāju , ka pirmā lieta, ko Tev vajadzētu saprast ir tā, ka nemaz tik slikti nav. Tev ir viss, ko patiesi vari vēlēties - rokas, kājas, veselība, darbs, ģimene. Tev ir acis, ausis. Tu spēj redzēt ziedus ziedam, Tu spēj dzirdēt putnus čivinam. Tagad padomā par tiem, kuriem tas nav dots. Vai viņi to velējās? Vai viņi kaut ko var mainīt? Nē! Bet Tu vari. Tu vari pateikties Dievam vai arī kam Tu tici, par šo visu.

R. Baham bija labs citāts - Tu vari visu dzīvi meklēt kādu, kurš Tevi pieņems un sapratīs tādu, kāds esi, līdz beidzot sapratīsi, ka Tu pats esi šis cilvēks!

Ik pa brīdim skumstam mēs visi, bet tas neliedz mums rīkoties, lai dzīve būt jautrāka un piepildošāka. Atsāc nodarboties ar saviem hobijiem, tiecies ar sen neredzētiem vai aizmirstiem draugiem. Esi laipna, smaidīga. Ieliec sev kabatā mazu akemeni un ikreiz, kad pieskaries tam, iedomājies kaut ko pozitīvu. Klausies iedvesmojošu mūziku. Dari to, ko vēlies pati. Mēs nez kāpēc aizmirstam, ka dzīvi dzīvojam sev, savam priekam.

Un galu galā ir jābeidz čīkstēt, nīdēt un sūroties, ka dzīve slikts tas un šis un vēl sazin kas. Es esmu piedzīvojis gana daudz sāpīgu škiršanos, bet tas man neliek zaudēt optimismu, ka es atradīšu savu īsto sievieti.

Trulā un banālā fāze - VISS IR LABI, bet tai tomēr ir liels spēks, ja arī saskaņā ar to dzīvo :)
10.06.2013 12:07 |

Reitings 222
Reģ: 10.08.2012
Libras koments patika!
10.06.2013 12:21 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
blje, tu izklausies kaa Bella. (tieshi lasu kreeslu :D).

Ja domaasi shitaa "Bet kamēr nebūšu sevi atkal iemīlējusi, arī no viņa mīlestību varu negaidīt. " tad laimiiga nekljuusi. TIEC PAARI PAGAATNEI un GRIBI buut laimiiga sevis deelj, nevis kaut kaada chalja, tad var saakt domaat par "kaa to izdariit".
10.06.2013 12:34 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Nav taču, ko pie speciālistiem meklēt. Pat nedomā

wrong. labs psihoterapeits dara brīnumus.
10.06.2013 12:39 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Libra - forši! :)
10.06.2013 12:40 |

Reitings 71
demoiselle vismaz sasmīdināji! :D
blje, tu izklausies kaa Bella.

nu nav jau tā, ka gribu būt laimīga kāda cita dēļ! gribu sevis dēļ! vienīgi TIKAI sevis dēļ ir mazliet grūtāk..
10.06.2013 12:59 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
nu es nezniu, es neesmu sevishkji laimiiga. Man paliidz, kad es nodarbojos ar sev patiikamaam lietaam, kad uzlaboju sevi (vienalga kaa, vai nu sportoju, vai veseliigaak eedu, vai ziimeeju katru dienu, lai sanaaktu labaak un labaak, piemeeram). Man liekas, ka nevar taa speciaali palikt laimiigs. Va nu esi vai neesi. Gan jau arii kaads superkrutais psihologs var to no tevis izspiest, bet nu nez nez. Vienkaarshi paklausies meitenju padomos un varbuut tiem sekojot vienu riitu pamodiisies un buusi laimiiga
10.06.2013 13:08 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kadel izskiraties?
10.06.2013 14:17 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ko es domaju. der padomat, ka med but ari sliktak. medz but, piemeram, neglitaki cilveki vai ar problemam, raksturs citiem ir sausmigaks utt. uz ta fona saskatit sevi ka tiri nemamu cilveku un tikai nedaudz pielabot to, kas pasai neskiet ok.
10.06.2013 14:20 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Man palīdz sports,uzkāpju uz riteņa un minos un visas sliktās domas iztīrās,tikko nobraucu velo maratonā,esmu gandarīta un apmierināta.lasi,izglītojies un nesalīdzini sevi ar citiem. :) Mēs katrs esam unikāls. :)
10.06.2013 14:25 |

Reitings 71
paldies meitenes! esmu mazliet iedvesmojusies no Jūsu komentāriem! :)

Priecājos, ka padalījos ar savu "problēmu". Dažreiz laikam vnk vajag pačīkstēt, lai atgūtu spēku.
10.06.2013 14:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits