Ā jā spermas smērēšana tur ir atbildīga? Es runāju veselības kontekstā, nevis bērna, kā jau teicu AK nav nekādi vitamīnu, lai dzertu pēc tam, kad vīrietis tur smērēja spermu. Saprastu, ja plīstu prezervatīvs, bet ne jau, kad bijusi apzināta rīcība?
Es reiz dzirdēju, ka viena sieviete iesmērējusi sev spermu iekšā pēc tam, kad vīrietis bija beidzis viņai uz vēdera ... un tā tika pie bērna. Tā kā- tev laikam vajadzētu uztraukties ;)
tak iedzer escapelli un miers. labak nodarbojies ar normalu seksu, kur prezits uzvilkts, nevis teret tos 12ls hormonu tabletei, jo puisim(mulkitim) kaut kas ir iesmerejies.
Tāpēc es vienmēr skrienu turot locekli uz toleti un nolaižu spermu beidzu tualetes podā,
Lai šitādas loses, kam vajag spermu lai izskatītos jaunākas, un viņas to smērē sev pa seju kā krēmu, pēc tam negramstās ar savām rokām gar savām petenēm loses
es gan esmu dzirdējusi, ka sperma, saskaroties ar ārpasauli (nu gaisu) zaudējot savu iedarbību un ja tā nav iešļākta ar šļācienu, tad vispār nevar aiziet līdz apaugļošanai
(tikai nekodiet mani nost, varbūt, ka kļūdos, neesmu speciāliste)