zinat to džeinu einu twitterī? kur vinja rauj to naudu???? visaadi gučī,smučī drēbes maisu maisiem... kaut kaa neesmu redzeejusi ar ko vinja nodarbojas, ja nu vieniigi zelta gailim virsuu seezh,kas par to maksaa
Es ari pirmo reizi taadu redzu,ja atradu iisto,tad varu teikt,ka vina nav nedz skaista,nedz apbrinas verta. Kapec vinu kads apbrino,tapec,ka vinai ir kaut kadas brenda tupeles? Pasaule ir tiesam mulkiiga un nejedziga,skrien pakal peedeejiem meesliem:[
Man arī viņa neliekas simpātiska un nesapotu, kāpēc visi viņai seko. Par šo meiteni dzirdu pirmo reizi. Manuprāt, nav jauki lielīties ar savām firmas lupatām, apaviem un smaržām. Bet lai jau - katrs dzīvojam kā gribam un kā varam :)
Ja tiesam vina ir tik bagata,ista utt,tad kapec vina nav lv slavenibu pasakumos,havana atklasana. Kapec neviens par vinu neraksta,neinterve? Ja jau ta patik zimeties,tad noteikti neatteiktu intervijas un ballites.
Papetiju, Meitene reala, bet nav bagata, paskataties kas mugura istajas builders ar seju un bildes bez seas, Jo ar seju letas krelles, drebes, bet bez sejas dargi apgerbi I, pulksteni.
Tas man neliekas dīvaini, dīvaināk liekas, ka tiesam viņa domā, ka neviens to neatklās, ka tas neuzpeldēs gaismā? WTF? Labi, saprotu 100 sekotāji, bet viņai jau tuvu pie 2 tūkstošiem!
Atsekošu viņai, bet vel pirms tai pēdejai bildei, kur bija tie Gucci un citi brendu maisi pilna gulta, kas izskatījās pēc 5 zvaigžņu viesnīcas numuriņa, uzrakstīt FAKE FAKE FAKE :D
Ļoti patīk šī meitene, īpaši blogs, arī twīti sakarīgi. Plikās bildes man nav pieņemamas, taču viņas sakarīgums tās kompensē. Turklāt, pret vecāku naudu un naudu vispār ļoti veselīga attieksme šai Jekaterinai. :)