vispār jau nav līdzekļu, kurus lietojot, cilvēks nesvīst vispār. tie neitralizē tikai smaku. turklāt, uz katra ķermeņa katrs līdzeklis var būt savādāks.
Es pirku pils aptiekā ap 12 ls, ja pareizi atceros...nopirku viņu rudenī un kalpo veljoprojām:) protams nelietoju katru dienu, ir pat nedēļas kad vispār nelietoju:)
Izklausās tiešām labs un tikai pozitīvas atsauksmes. Iespējams beidzot esmu atradusi, ko meklējusi, savādāk dēļ pastiprinātas svīšanas nevaru nēsāt pelēkas, apspīlētas krāsas apģērbus kā arī citās krāsās, kur diezgan labi pamanāmi ir tumšie pleķi padusēs.
Man bija tādi pati problēma, bet pēc nedēļas, kad katru vakaru nedaudz iesmēreju, varēju vilkt cieši pieguļošas sintētiskas kleitas un kreklus :)
pirms lietošanas obligāti izlasi instrukciju, jo no viņa var būt arī alerģijas :)
:)(: - noteikti nav labi, bet ja ir nepieciešamība iet uz kādu pasākumu vai randiņu, tad es domāju nekas traks nevar notikt:) galvenais viņu neaizvietot ar parastu dezodorantu un nelietot ilgstoši diendienā!