Ir, ir vērts! Mana mamma daudz pētījusi visu šo AirBaltic patvaļu ar reisu mainīšanu 5x un teica, ka, ja piesauc attiecīgos ES likumu pantus, tad viņiem Tev ir jānodrošina kaut ar5x pārsēšanos, bet ielidošanas laiks +/- laikā, kad Tu izvēlējies, pērkot biļetes.
Es tikai sīkāk neko nezinu, jo savu ceļojumu vienkārši pārbīdīju par 1 dienu. Man arī bija situācija, ka nopirku biļetes, lai ap pusdienas laiku būtu Parīzē (varētu uzreiz iečekoties viesnīcā), bet atpakaļ lidojums vakarā. Ideāli saplānots. Tad šie pārcēla, ka izlidošana no LV vakarā, bet no Parīzes - no rīta. Respektīvi - 2 zaudētas dienas, bet par viesnīcu tāpat jāmaksā. Par laimi vienojāmies, ka ar 1 dienas nobīdi gan turpceļā, gan atpakaļceļā tie laiki bija +/- tādi, kādus vēlējos. Citādi biju kaujinieciski noskaņota, lai mamma palīdz man izcīnīt to, kas man pienācās, jo nebūtu bijusi gatava naudas atgriešanai - man nav nepieciešams uz 4 mēnešiem kreditēt airBaltic ar bezprocentu kredītu, savus brīvos līdzekļus iesaldējot pie viņiem.