Graužu svaigu gurķi :D Nē,nopietni,pēdējā laikā pagraužu burkānu,gurķus,apēdu banānu,tamlīdzīgi :) Kādreiz,skatoties filmu,dikti kārojās čipsus,bet pārāk jau nu neveselīgi!
Mēdzu pa retam uzgrauzt čipsus, bet ne visai bieži. Principā neko īsti neēdu, kad skatos. Vienīgais tagad ir sācies svaigu dārzeņu periods, un kad būs pašu gurķi - maziņi, ar rūgtumiņu, tad varu daudz un dikti ēst + mazsālītos :)
ķiršus, vismaz man tad filma būs izdevusies :D augļi ir ļoti labi tādos gadījumos. Var arī sablenderēt augļus lopā ar saldējumu(nekas slikts nebūs :D) un dzert kā kokteili. Man tad sanāk bezmazvai pusdienas. Salātiņus ar Indijas riekstiem arī esmu iecienījusi :)
Man tada esana pie filmas vienatne nesanak, bet, ja ir vel kads skatitajs, tad gan ko sataisu. Nemu vairaku veidu sierus, uz skivja vel ari kadas ogas vai auglus mazos gabalinos. Vai ari sataisu mazas maizites, uz katras kaut ko citu lieku virsu un izdekoreju, lai ari acim prieks. Vel ari var likt kadas liesakas galas vai desas skelites. Galvenais, lai viss kopa skaisti izskatas.
Kino ar draudzenēm, kuras ir popkorna neēdājas, 2 gadus ēdu tikai Stokmana riekstus, augļus, reizēm jogurtu.
Mājās pie filmām parasti vispār neēdu, ja kāds uzservē, tad sierus, našķus vai ogas, augļus.
nav tada konkreta prodkuta. citreiz neko, bet parasti panem to, kas ledusskapi(vinogas, piemeram).citreiz edam uztaisitas vakarinas pie filmas(kartupeli, gala, salati)
man patīk rupjmaizi sagriezt gabaliņos, apcept kraukšķīgus cepeškrāsnī un sasmērēt kārtīgi ar ķiploku. tik šādā gadījumā jābaro visi, lai tu viena pati neesi ar ķiploku aromātu :D
Viss, ko nedrīkst - čipsi, popkorns, konfektes, saldējums, pica, siers, desa, ķiploku grauzdiņi, alus :D Nu tas ir, kad skatos filmas kopā ar draugu, viņš vienmēr grib kaut ko garšīgu, viņam jau labumā neiet atšķirībā no manis :D
Man tā ir kā slimība - našķoties pie TV. Šajās brīvdienās skatījos filmu un ēdu saldētas upenes (no laukiem). Čipši, bonbongas u.c. draņķi pagaidām neprasās, bet varbūt tāpēc, ka vasara.