Apģērba iegādes biežums.

Reitings 158
Reģ: 14.04.2013
Šorīt manam puisim atnāca SMS, ka viņa draugs brauc uz vienu outletu. Uz ko manējais viņam atbildēja, ka viņš ir "spendaccione" (īsti nezinu, vai pareizi uzrakstīju un kā to tulkot) vārdsakot naudas tērētājs. Otrs puisis tad sāka taisnoties, ka pēdējo džinsu pāri esot nopircis 6 gadus atpakaļ. Uz apģērbu viņš gandrīz nekad naudu netērē. Parasti jaunas drēbes (krekliņus) viņam uzdāvina uz dzimšanas dienu, vai citiem svētkiem. Bet pats gan neko neiet pirkt. Ok, es saprotu, ka viņš ir vīrietis un vīriešiem šī drēbju iegāde nav tik svarīga. Bet man tas tā dīvaini šķiet.

Par mani runājot ir tā, ka man ir tik daudz lupatu, ka godīgi sakot netieku ar viņām galā.
Negludinātas stāv kādos 6 maisos, kad man uznāk iedvesma tad pagludinu reizēm, bet ir diezgan neiespējami tik ar visām skaidrībā. Reizēm pat aizmirstu, ka ko tādu kādreiz esmu pirkusi. Un no vienas puses man šķiet pareizi tā kā dara viņa draugs, nepērk drēbes lērumā, bet tās, kuras viņam ir, vienmēr ir tīras, kārtīgas un sakoptas. Viņš ir pedants. Tā kā es jau esmu otrā galējībā ieslīdējusi.

Arī ciemos aizejot, piem. vīriešu mājas vienmēr ir lielākā kārtībā, meitenēm drēbes izmētātas visur.
Ceru, ka uzķērāt manu domu.

Kā ir ar jums? Jūs tiekat galā ar visām savām drēbītēm? Iepērkaties bieži? Jums nav žēl mest ārā nolietotu/ vecu apģērbu (vai tādu kurš tā teikt jau labu laiku "nav modē")?
08.06.2013 11:57 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man galīgi nav daudz drēbju - pērku to, kas ir nepieciešams. Man patīk labi izskatīties, bet tam man nevajag 50 apģērbu komplektus - pietiek ar dažiem.
Drēbes, kas vairs nepatīk, atdodu māsai. Ja liekas, ka māsai nepatiks, tad metu bez žēlastības ārā kopā ar novalkātajām drēbēm. Neziedoju, jo nepatīk man tā sajūta, ka kāds svešais manas vilktās drēbes nēsātu.
08.06.2013 14:39 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Katru mēnesi kaut ko iepērku, vakar nopirku melnu, klasisku žaketi, kas noteikti noderēs. Nebija galīgi manu vēlmju sarakstā, bet atlaide bija burvīga un kārtējo krekliņu, kuru varbūt tik dikti nemaz nevajadzēja.
Nujā, man patīk drēbes, bet cenšos piedomāt, vai to tiešām vajag.
08.06.2013 19:40 |

Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Man ir 1 neliels skapis un 4 plaukti atsevišķi, kuros satilpst viss. Nav daudz drēbju, jo iepērkos apzināti, bez emocijām. Izdomāju, ko īsti man vajag, un tad izeju medībās. Problēma ir cita- es izdomāju, ko tieši gribu, BET veikalos mana fantāzijas augļa nemaz nav. Un tad atgriežos skāba un bez nekā.
Patiesībā esmu par minimālismu. Nepatīk piebāzts skapis, kurā neko nevar atrast un puse tā satura netiek nēsāta dažādu iemeslu dēļ.
08.06.2013 21:25 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Pērku drēbes salīdzinosi bieži, bet bieži arī pārskatu skapja saturu un no sen nenēsātam drēbēm atbrīvojos. Skapis nemaz nav pārpildīts un nekur drēbes pa dzīvokli nemētājas.
Vīrs labprāt iet ar mani iepirkties, bet ļoti nelabprāt pērk kaut ko sev. Viņam nepatīk tā laikošana un meklēšana. Tad nu bieži nākas ar lielu pierunāšanu viņu iedzīt pielaikošanas kabīnē un tad bez maz pienest klāt visu veikala saturu. :D Taču es kaut kā tieku ar to galā! :D
09.06.2013 00:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits