kad izšķiries no otrās pusītes?! :(
Pirms nedēļas izšķīros ar draugu. Mēs meģinājām otro reizi,atkal sagājām kopā,bet diemžēl viņa lielā greizsirdība un histērijas darīja savu. Es cent glābt šīs attiecības,kopt tās,kā ziedu,bet viņš tikai nedaudz tajā visā iesaistījās,kamēr es ņēmu virsroku lai viss būtu labi. Centos viņam palīdzēt,atdevu sevi visu,bet viņš dēļ savas greizsirdības mani pameta publiskā vietā,+ vēl nosaukāja un histērijā,aizgāja. Nav devis nekādu ziņu par sevi,es esmu rakstījusi sms,atbildes nav. Ir sāpīgi,ka nevaram izrunāt,kas un kāpēc tā viss notika,bet no viņa ir klusums un tvitera ieraksti,esmu idiots un viss kas notiek,notiek uz labu..
Mani beidz nost tā viņa klusēšana un arī tas,ka viņš man nevar neko paskaidrot. Runājot ar viņa māti par šo visu,viņa pasaka lai dodu viņam laiku saprast to,ka attiecības tā neveido otru aizvainojot,ka pie tā ir jāpiestrādā... Bet ko man gaidīt,ja es nezinu vai vispār ir tā vērts un vai vispār kaut kas vēl starp mums būs ja viņš man ir uzlicis mīksto..
Es nezinu,ko man darīt tiešām. Tas paņem nervus un ir ļoti sāpīgi apzināties,ka esmu ieguldījusi sevi visu šajās attiecībās,bet patecības vietā saņemu pretīgus vārdus un šķiršanos.. :(