Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kāpēc vienmēr tik ļoti sāp..

 
Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
kad izšķiries no otrās pusītes?! :(
Pirms nedēļas izšķīros ar draugu. Mēs meģinājām otro reizi,atkal sagājām kopā,bet diemžēl viņa lielā greizsirdība un histērijas darīja savu. Es cent glābt šīs attiecības,kopt tās,kā ziedu,bet viņš tikai nedaudz tajā visā iesaistījās,kamēr es ņēmu virsroku lai viss būtu labi. Centos viņam palīdzēt,atdevu sevi visu,bet viņš dēļ savas greizsirdības mani pameta publiskā vietā,+ vēl nosaukāja un histērijā,aizgāja. Nav devis nekādu ziņu par sevi,es esmu rakstījusi sms,atbildes nav. Ir sāpīgi,ka nevaram izrunāt,kas un kāpēc tā viss notika,bet no viņa ir klusums un tvitera ieraksti,esmu idiots un viss kas notiek,notiek uz labu..
Mani beidz nost tā viņa klusēšana un arī tas,ka viņš man nevar neko paskaidrot. Runājot ar viņa māti par šo visu,viņa pasaka lai dodu viņam laiku saprast to,ka attiecības tā neveido otru aizvainojot,ka pie tā ir jāpiestrādā... Bet ko man gaidīt,ja es nezinu vai vispār ir tā vērts un vai vispār kaut kas vēl starp mums būs ja viņš man ir uzlicis mīksto..
Es nezinu,ko man darīt tiešām. Tas paņem nervus un ir ļoti sāpīgi apzināties,ka esmu ieguldījusi sevi visu šajās attiecībās,bet patecības vietā saņemu pretīgus vārdus un šķiršanos.. :(
08.06.2013 11:46 |
 
Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Lai cik grūti būtu , jāaizmirst tev viņš, tas ir skaidrs. Viņš tevi tin ap pirkstu un ja arī kaut nedaudz viņam ko nozīmē, tev viņš nozīmē daudz vairāk. Tu jau esi zaudējusi, padevusies viņa priekšā, neturpini tā... Pašai būs tikai jānožēlo un viņam jūtas neuzplauks ,tieši otrādi iespējams pasmiesies par tevi. Vislabākais ko tagad darīt.. Ignorēt viņu un likt mieru ,pavisam.
08.06.2013 12:13 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Aizmirsti, nopietni. Ar laiku paliktu vel sliktāk, tu sāktu justies kā pēdējā idiote bez pašapziņas un vienkārši degradētos. Lai kā sāp, tas ir uz labu, domā par savu nākotni.
08.06.2013 12:23 |
 
Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Pilnīgi riebjas tādi vīrieši kuri uzrīko scēnas un pēc tam slēpjas aiz visiem iespējamajiem ekrāniem, lai tikai nebūtu jāstājas priekšā tai varonīgajai sievietei! Ārprāts!
Atceries visu ko esi darījusi viņa labā, un vai viņš jebkad ir to pa īsatam novērtējis? Ka tu viņu mīlēji un darīji visu, lai jums būtu labi? Vajag visu labi apdomāt un kādu laiku nelikt viņam par sevi manīt, ja viņš gribēs, atradīs tevi un jūs iespējams izrunāsieties un visu noskaidrot. Bet ja tā nav pirmā reize, ieteiktu labāk mest mieru, jo tādas greizsirdības lēkmes ne no šā ne no tā nav īpaši patīkamas, pie tam, ja vēl ir tāds iznākums, ka jācieš ir tev, bet vai viņš cieš, tu jau nevari zināt, jo viņš no tevis slēpjas un nekontaktējas!
Kam dēļ gan mocīties, ja viņš pat nespēj ar tevi aprunāties un izskaidrot kas un kāpēc. Nevajag pie viņa palikt un sevi mocīt, tu vari atrast labāku :)

Ka teica mana vecmāmiņa: Lai puņkotos un radātu viena draņķa vīrieša dēļ? Nekad! Man ir pašcieņa!

Saglabā to un gan jau būs labi, nevajag sevi mocīt!
08.06.2013 12:35 |
 
Reitings 16
Reģ: 20.05.2013
Piekrītu,nav vērts. Aizmirsti viņu. Zinu, tas ir grūti, bet nav vērts sevi tā mocīt.
08.06.2013 12:36 |
 
Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Paldies par viedokļiem.
09.06.2013 12:36 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
māte tev ir pateikusi, lai dod laiku viņam saprast, kā jāveido attiecības. diemžēl daudzi cilvēki nesaprot gadu gadiem, un bieži vien arī mātes nespēj palīdzēt, jo cilvēki mainās tad, kad viņi to paši grib.
es tavā vietā vairāk viņam nezvanītu un nerakstītu, jo jābūt arī savai pašcieņai tomēr. no tā, ka skriesi pakaļ, labāk nebūs. viņš tevi krāpa, tagad pats ir pārlieku greizsirdīgs. skatos, ka jums attiecības ir aizgājušas galējībās. vai nu viņš atjēgsies un jums ir jāsāk viss no pilnīgas nulles (lai gan reti ABIEM izdodas slikto pagātni atstāt malā) vai nu tās ir absolūtas beigas.
10.06.2013 10:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits