Gribas un tomēr nē? :/

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Tiekos ar puisi, esam tikušies tikai 3 reizes. Bet sanāca tā ,ka jau 2. tikšanās reizē izdomājām iedzert ar draugiem un tā. Biju iereibusi un pirmo reizi viņam buču iedevu , turpinājās viss ar skūpstiem. Bet jau uzreiz viņš sāka ..nu kārtīgi čamdīties. Man dzērumā nemaz tā īpaši nepatika. Tikāmies 3. reizi atkal pie viņa tikai divatā. Protams atkal viņš man uzmācās. Lieta tāda ,ka man patika PAT PĀRĀK! :D Esmu vēl nevainīga un liekas neesmu vēl uz to saņēmusies ,jo man ir kompleksi par savu ķermeni. Man nav krūtis, nu nav vispār! :D Ikdienā nēsāju polsterētus krūšturus un un tā mazliet piesedzos un jūtos labāk.

Bet es nesaprotu ko es gribu un ko darīt. Viņš grib mani, es viņu, viņš māk sakārdināt un pēc tā kaislīgā intro automātiski prasās drēbju novilkšana utt. Grūti sevi apstādināt, bet es cenšos, cenšos loģiski domāt, nepadoties :D Es pat nezinu ko gaidu. Neticu itkā īstai mūžīgai mīlestībai utt, esmu jauna ,masturbēju un tas ir baigi forši un tā ir arī visa bauda :D pie ginekologa esmu bijusi utt. Es nezinu ko vēlos. Gribu ,lai beigās nejustos pavisam slikti un nevaru saprast ko vairāk nožēlotu- ka neizbaudīju mirkli līdz galam vai ja padotos kaislei tajā brīdī. :D Es uzreiz pieņemu ,ka pēc seksa drošvien nekas nesekotu... :/
08.06.2013 11:25 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
japp, labāk pārliecinies vai puisim esi nozīmīga un viņš grib arī kaut ko nopietnāku, jo ja puisis grib tikai seksu beigās var gadīties tā, ka paliksi muļķes lomā bet viņš tikai citiem palielīsies un pastāstīs, ka dabūjis tevi gultā. Sliktākajā gadījumā ja kaut kas neizdosies vēl aiz muguras paņirgāsies, izstāstīs čomiem, kas un kā notika. Pusaudžpuikas tā mēdz darīt ļoooti bieži.
08.06.2013 15:02 |

Reitings 745
Esmu pavisam apjukusi cenšoties sevi saprast! Nu jau trešā diena ,kad puisis nav devis ziņu. Sākumā pārdzīvoju,ka pēc pēdējās tikšanās neuzrakstīja... tad sadomājām ar druškām atbrīvoties tā pabraukājāmies ,izbļāvāmies , piedzērāmies ,izdejojāmies pa klubiem, izrunājāmies un tā! ;) Domāju ,kad būšu piedzērusies domāšu par viņu, bet par brīnumu nepavisam neuztraucos un aizmirsu! :D

Itkā tas labi, ja viņam nav jūtas pret mani, es arī neesmu viņam pieķērusies lai būtu kādi pārdzīvojumi. Bet es nesaprotu vai maz vispār man viņu vajag un cenšos saprast kā es justos jau pieņemot situāciju no sliktākās puses ar sekām..

Iedomājos, ja vēl vispār uzrakstīs skaidri pajautāt "Vai šobrīd tev negribās nopietnākas attiecības ,bet seksu tikai? " un no otras puses ,ja viņš teiks ,ka vēlas tikai seksu es neesmu pārliecināta kāda būs mana tālākā reakcija. Man nepieciešamas vairākas dienas to pārdomāt, tad varbūt nonāktu pie skaidrības?
09.06.2013 21:48 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Iedomājos, ja vēl vispār uzrakstīs skaidri pajautāt "Vai šobrīd tev negribās nopietnākas attiecības ,bet seksu tikai? " un no otras puses ,ja viņš teiks ,ka vēlas tikai seksu es neesmu pārliecināta kāda būs mana tālākā reakcija. Man nepieciešamas vairākas dienas to pārdomāt, tad varbūt nonāktu pie skaidrības?

Viņš teiks, ka grib attiecības abos gadījumos - gan ja patiesi gribēs, gan ja negribēs. Jo, ja vien viņam ir kaut nedaudz smadzenes un vispār vēlme tevi iegūt, viņš sapratīs, ko tu pati gribi dzirdēt.
09.06.2013 21:53 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Annija, labāk liecies mierā:) ja cilvekam ko nozīmēsi un ja cilvēks tevi novērtēs , tad gaidīs. man arī reiz bija tā , ka viens nespēja pieņemt vairakus atteikumus un pazuda! nu un? lai iet no kurienes nacis!
09.06.2013 21:53 |

Reitings 745
Par to es arī iedomājos,tā puišu taktika utt. bet ja es tā saprotoši censtos ? :D Varbūt kaut kā psiholoģiski nomierināt ,piem.

varētu teikt ...es gribētu godīgi izrunāties ar tevi, neuztver to kā pārmetumu, es vienkārši vēlos tavu attieksmi zināt ,jebkurā gadījumā viss ok.. ;)
09.06.2013 21:58 |

Reitings 8189
Annija, nesaki, ka gribi izrunāties, jo tas puišiem liek bēgt!!!
09.06.2013 22:01 |

Reitings 745
Sesilla, ja jau tas klusums pavisam, tad jau ,protams, netaisos rakstīt un skaidroties. ;)

Vienkārši vakar viņš bija izbraucis ,iespējams nesasniedzams un citas lietas bija, šodien atpakaļ pilsētā. Tad gribētos pie kādas skaidrības nonākt ja nu uzraksta
09.06.2013 22:04 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Izskatās, ka čalis to vien tik gaida, kad atdosies, ja jau katrā tikšanās reizē brutāli uzmācas. Neļauj uz sevi izdarīt spiedienu. Ja tas ir tas, ko tu vēlies - tad uz priekšu, nav jāsasniedz nekāds noteikts gadu skaitlis, kad tas būtu piemērots.
09.06.2013 22:05 |

Reitings 8189
Lai veicas katrā ziņā un nepārdzīvo , ja neveiksies:)
09.06.2013 22:05 |

Reitings 745
sunshine28, ne jau brutāli, ne tā ka man nepatīk. Viņš jau jūt ka man patīk un pats teica.. es jau neko sliktu nedaru tikai tā lai tev labi. Vēl tas ,ka viņam patīk mans dibens :D Un pats atzinās ,ka ir ļoti samaitāts, bieži neķītras domas pratā. :D Nu viņš ir gadu jaunāks par mani.
Ok tam ir kāda starpība ,ka viņš ir nepilngadīgs un es pilngadīga?? Baigās auzas ? :S

Sesilla, paldies :) kaut es zinātu ko īsti vēlos tikai .. :D
09.06.2013 22:10 |

Reitings 745
Varbūt uzreiz vajadzēja atklāti pateikt ,jā.. viņam ir 17 un man 18. :D :D Tas situāciju padara vēl smieklīgāku un sarežģitāku.
09.06.2013 22:12 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Un vēl - paklausies ko saka Tava DVĒSELE.
Dvēsele nedomā un nerunā, bet sajūt un zina- tāpēc nekļūdās. Dvēsele var atbildēt uz daudziem jautājumiem, ja vien ieklausītos tās balsī, atslēdzot prātu un domas. Sajūti un klusumā paklausies kā Tu jūties, domājot par šo situāciju. Kā Tu vēlētos, lai tā tiktu atrisināta, neņemot vērā blakus apstākļus, ko pati esi radījusi vai priekšnosacījumus, ko prātā pieņēmi. Apzinies, ka lai vai ko Tev teiktu iekšējās sajūtas, šis risinājums ir pareizais. Paļaujies vairāk uz Dievu un zini, ka rīkojoties iekšējo sajūtu vadīta, Tu nekad nekļūdīsies. Un ja Tev liekas, ka tomēr kļūdies, tad beigu beigās, tā vienkārši vajadzēja notikt, jo noveda Tevi līdz konkrētai situācijai, par kuru tagad esi pateicīga.

Atceries: Kā pareizi pieņemt lēmumu? Kā noteikt dvēseles „jā” vai „nē”? Ja Tev nākas sevi pārliecināt un pierunāt, lai pateiktu „jā”, tas nozīmē, ka dvēsele saka „nē”. Kad dvēsele saka „jā”, Tev nav nekādas vajadzības sevi pierunāt un izdomāt pamatojumus, kādēļ tas būtu jādara.
09.06.2013 22:20 |

Reitings 745
Kaitiņa, paldies :)

Vispār nekad nebiju tā domājusi ,ka par šādām lietām tā šaubīšos. Citiem viss liekas pašsaprotami, viegli un viens un divi darīts. :D Bet ja jau tik daudz par to aizdomājos un cenšos izprast sevi, jo acīmredzot man viss nav tik vienkārši. Un man sāk likties, ka es gribēju sevi pārliecināt.. Laikam vairāk slicos uz "nē". Bet tiešām vēl jāpārbauda sevi, lai pie SAVA lēmuma nonāktu, nevis citu iespaidā rīkotos.
09.06.2013 22:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits