Sveikas!
Vajadzīga jūsu palīdzība, ticu, ka cosmo ir spēks! :D Krustu šķērsu esmu izmeklējusies pa žurnāliem, netu - kolektīvos darba aizsardzības pasākumus skaistumkopš. salonā (darbinieka darba vietā), bet pagaidām bez panākumiem. Otrdien jau jābūt gatavam darbam, bet ar visu savu stresu, esmu nolikusies uz gultas..un nevaru pastaigāt pa saloniem kā bija plānots. ;/
atiGita, paldies! :) Gribēju lūgt, vai jums nav zināmi kādi kolektīvie pasākumi. Varbūt kāda (nu noteikti, ka kāda) strādā skaistumkopš. salonā, un varētu sniegt man atbildi!
Mani mulsina vārds "kolektīvie"
Tu vēlies zināt tiesi salonā strādajošo meistaru aizsardzības pasākumus? piemēram, cimdu vilkšanu attiecīgu procedūru laikā vai kā?
man ir āšdi tādi pieraksti no studiju laikiem, bet nevaru palīdzēt, jo nesaprotu īsti ko Tev vajag...
atiGita, tie ir pasākumi, ko jāievēro darba vietā savai un citu darbinieku drošībai. Interesē tieši par skaistumkopšanas salonu - manikīru, pedikīru, frizieru, kosmetologu utt.. kolektīvajiem darba aizdardzības pasākumiem. Piemēram, vēdināt telpas.
Higiēna (instrumentu dezinficēšana), sertificētas tehnikas izmantošana, telpā vai vietā kur mazgā matus, neslīdošas flīzes, apgaismojums, Pēc matu nogriešanas, mati uzreiz ir jāsaslauka, lai pats nepaslīdētu, kā arī fēnojot mazie matiņi nelidotu un neiekļūtu elpceļos vai acī..,