Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

mātes attieksme

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
man tūlīt paliek 19 gadi, ar vecākiem vairs nedzīvoju. ar draudzeni pludmalē sataisījām bildes peldkostīmos, man pašai patīk mans augums, uztaisu galeriju draugos, māte man zvana uzreiz pa telefonu, dusmīgā tonī nosauc par ielasmeitu un saka, ka viņai tagad būs kauns no kolēģiem un lai es ņemu tūlīt visas bildes ārā, vai arī viņa runās ar tēvu. bildēs tiešām nekā erotiska, tikai es pie jūras kopā ar draudzeni, vienīgi mans augums, kas varbūt izskatās izaicinošs dažam labam, bet kādu daba deva, tāds ir.
jums tas liekas normāli, šāda kontrole? es saprastu, ja bildes būtu ar erotisku raksturu, bet nekā tāda. tagad jūtos vnk nožēlojami un vēlos visus pasūtīt, tāda sajūta, ka esmu mazs bērns, kuram tagad jāstāv kaktā. bet kāds sakars, nu? jūtos nežēlīgi aizvainota...
07.06.2013 00:37 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
para bildes, tad es pateiksu, kam taisniba!
07.06.2013 00:39 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Tas ir tikai normāli. Ieliekot bildi ,kur redzama esi krekliņā,kuram ir dekoltē, arī visi uzreiz sāk komentēt par to,ka krūtis karās ārā un ka tikai to vien centies parādīt pasaulei. :D
07.06.2013 00:41 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
para bildes, tad es pateiksu, kam taisniba!
07.06.2013 00:41 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Maneejaa pazvaniija man nakts viduu histeeriski raudot un pateica, lai iznjemu Kurta Kobeina bildi ar citaatu, jo savaadaak vinjas draudzenes padomaashot, ka es esot narkomaane. Man tad bija 26 gadi un vinja pat mani nebija nemaz audzinaajusi. Laikam jau taa paaudze taada diivaina padevusies no kuras naak muusu vecaaki, jo arii citiem, cik dzirdeejusi esmu, maaminjas censhaas izkontroleet sociaalos saitus.
07.06.2013 00:43 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Īstenībā, es saprotu tavu mammu. Pirmkārt, vecāka gadu gājuma cilvēkiem tas tiešām ir iemesls tenkot un ne tajā labākajā nozīmē. Otrkārt, es nekad neesmu uzskatījusi, ka tas ir labs tonis savas bikini bildes publicēt visu apskatei... Protams, saprotu arī tevi - jo nekā nosodoša iekš tā nav. Nevajag visām bildēm būt vienādām. Bet pārlieku liels kailums izlikts publiskai apskatei arī man neliekas sevišķi pareizi...
07.06.2013 00:46 |

Reitings 865
vnk man tas liekas tik slimi. es esmu vainīga, ja man ir izteikts un seksuāls dibens, gurni utt? sanāk bez maz ka tādēļ es drīkstu uzņemt bildes tikai kažokos. nu bāc, es nevaru, tik slimi tas ir. man vēl teātra skolotāja reiz rādīja savus kailfoto no jaunības ar savu augumu 18 gadu vecumā, un ar to lepojas. bet man jāraud spilvenā, ka bildes peldkostīmā.
07.06.2013 00:48 |

Reitings 649
Reģ: 16.02.2010
ha ha šitas atgādina man manu mati kaut kādā mērā, nu es dzīvoju savu dzīvi, viņa paldies dievam savu, žēl ka agrak nesapratu, ka jadzīvo pašai, protams, ņēmu vērā ko teica, jautaju citu viedokļus, ja svarstījos, un visbiežāk savus lēmumus nemainīju, mātei nācās samierināties, bet ar laiku vienkārši uzliku , ka viņai tāda veida bildes nav redzamas, iedalīju citā grupā . Tā ir Tava dzīve, un pašai jāizlemj cik piedienīgas ir tās bildes vai nav, un dažkarty varbūt tiešam nevajag likt publiski redzamu, bet varbūt tik atsevišķām cilvēku grupām, vienmēr gan būs kad viedoļi atšķirsies, galvenais saprast cik pamatoti tie ir vai nav.
07.06.2013 00:51 |

Reitings 9169
Ja tas ir ieksh FB, uzstaadi taa, ka tavi vecaaki un vinju draugi to neredz. Un laiks leenaam vecaakus radinaat pie domas, ka tu esi izaugusi un juus vairs neesat viens vesels.
07.06.2013 00:51 |

Reitings 3922
Nē, nevis tu esi vainīga, nevis Tu nedrīksti uzņemt plikum-bildes, bet nav ieteicams tās izlikt visu apskatei. Nevajag jau krist galējībās. Es šaubos, ka tavi apaļumi būtu mazāk seksuāli, ja būtu piemēram lakats aptīts ap gurniem...

Un ir ļoti liela starpība starp estētiski baudāmiem kailfoto un prastām pludmales dradzeņu bildēm. Vieni ir mākslinieciski, otri vienkārša izlekšana. Tā uzskatu es.
07.06.2013 00:52 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
saprotu, ka skaistu augumu gribas paradit visiem un varbut vel pie reizes ar kadu pusi iepazities. saja gadiju-kas par daudz, tas par skadi. jaatstaj ari kads noslepums. ne velti viriesiem patik sievietes, kur viss nav ka uz delnas, lai ir kada intriga, kur aci piesiet. a te-pupi, dibens ara. nav vairs interesanti.

pietam sadas bildes tiek liktas ar merki sanemt komplimentus par izskatu. ne ta?

pludmales bildes man skiet feinas tad, ja tur, piemeram, meitene sez pie ta galdina, tikai augsu redz, vai kas tads. ne jau viss pilna auguma. tapec saprotu vecakus cilvekus, kuriem ta liekas ka sevis reklamesana.
07.06.2013 00:53 |

Reitings 554
Reģ: 28.07.2012
Pati radi sev probleemas,jo naakotnes darba devejs var mieriigi uzost sso bildi,tapec labak dzees aara:)
07.06.2013 00:55 |

Reitings 9169
Un ir ļoti liela starpība starp estētiski baudāmiem kailfoto un prastām pludmales dradzeņu bildēm. Vieni ir mākslinieciski, otri vienkārša izlekšana.

Nu pag, kailfoto ir viens, bet peldkostiima bildes ir vienkaarshi ikdiena. Es driizaak gan teiktu, ka kailfoto publiceet labaak nevajag, bet peldkostiims nav nekas iipash.
07.06.2013 00:56 |

Reitings 9169
naakotnes darba devejs var mieriigi uzost sso bildi

Un ko dariit, ja darba deveejs nejaushi ierauga peldkostiimaa pludmalee? Jaarokaas smiltiis? Jaapsedzaas ar aviizi?
07.06.2013 00:57 |

Reitings 3922
Krista - tā komentāra daļa bija attiecināma uz šo: "man vēl teātra skolotāja reiz rādīja savus kailfoto no jaunības ar savu augumu 18 gadu vecumā, un ar to lepojas. bet man jāraud spilvenā, ka bildes peldkostīmā."

Nedomāju, ka skolotāja gados tos ir publicējusi dr.lv + ņemot vērā novirzienu, kurā darbojas - tie noteikti nav no sērijas "es atpletu kājas un ielaidu sevī objektīvu"...
07.06.2013 01:03 |

Reitings 865
jaa, par tiem darba devējiem...nu traki vispār, visa mana jaunība pakārtota kaut kādai karjerai, kuru neviens nekad nav redzējis un neredzēs :D
07.06.2013 01:09 |

Reitings 865
un jā, esmu brīva meitene un man niez parādīt dažam labam, ko zaudējis. jā, es to varu atzīt, bet tas arī viss.
07.06.2013 01:10 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Gruuti spriest neredzot konkreetas bildes. Viss var atshkjirties no taa, kaads tev peldkostiims (un ne tikai, kaads izskataas, bet kaa uz tevi tieshi izskataas - ka tik nav taas "skolnieces, kuru padzina no izlaiduma" variants, ja jau tev arii lieli dabas dotumi), pozas (ne tikai kjermenja, bet, piemeeram, arii sejas miimika - taas pashas piiljluupas var visu padariit tragjisku), vai neesi vulgaari uzkraasojusies utt. Var buut gan shaadas bildes (un ticu, ka meiteneem, kuras taadas bildeetu, viss liktos labaakajaa kaartiibaa), gan parastas, ikdienishkjas pludmales bildes - taas otraas manii nekaadas emocijas neizsauc, bet par pirmajaam padomaatu kaa tava maate.

Bet neesi vieniigaa, kuru kontrolee. Man arii reiz maate piekasiijaas par bildi draugos, kas bija maakslinieciska tipa un it kaa nedaudz atklaata, tai pat laikaa nekas nebija atklaats. Neklausiijos, nenjeemu aaraa kaadu briidi. Bet tas ir viens no iemesliem, kaapeec es nelieku sociaalajos portaalos bildes - nepatiik, ka radinieki vai skolasbiedri, vai toposhie darba deveeji vareetu kaut ko redzeet, ko vinjiem nevajadzeetu. Un taa kaa sociaalie portaali nav mana dziive, tad neseeroju par to un iesaku to pashu arii tev.
07.06.2013 01:20 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
kaapeec es nelieku sociaalajos portaalos bildes

domaats bildes vairumaa.
07.06.2013 01:22 |

Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
vnk man tas liekas tik slimi. es esmu vainīga, ja man ir izteikts un seksuāls dibens, gurni utt? sanāk bez maz ka tādēļ es drīkstu uzņemt bildes tikai kažokos. nu bāc, es nevaru, tik slimi tas ir. man vēl teātra skolotāja reiz rādīja savus kailfoto no jaunības ar savu augumu 18 gadu vecumā, un ar to lepojas. bet man jāraud spilvenā, ka bildes peldkostīmā.
07.06.2013 03:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits