Gruuti spriest neredzot konkreetas bildes. Viss var atshkjirties no taa, kaads tev peldkostiims (un ne tikai, kaads izskataas, bet kaa uz tevi tieshi izskataas - ka tik nav taas "skolnieces, kuru padzina no izlaiduma" variants, ja jau tev arii lieli dabas dotumi), pozas (ne tikai kjermenja, bet, piemeeram, arii sejas miimika - taas pashas piiljluupas var visu padariit tragjisku), vai neesi vulgaari uzkraasojusies utt. Var buut gan shaadas bildes (un ticu, ka meiteneem, kuras taadas bildeetu, viss liktos labaakajaa kaartiibaa), gan parastas, ikdienishkjas pludmales bildes - taas otraas manii nekaadas emocijas neizsauc, bet par pirmajaam padomaatu kaa tava maate.
Bet neesi vieniigaa, kuru kontrolee. Man arii reiz maate piekasiijaas par bildi draugos, kas bija maakslinieciska tipa un it kaa nedaudz atklaata, tai pat laikaa nekas nebija atklaats. Neklausiijos, nenjeemu aaraa kaadu briidi. Bet tas ir viens no iemesliem, kaapeec es nelieku sociaalajos portaalos bildes - nepatiik, ka radinieki vai skolasbiedri, vai toposhie darba deveeji vareetu kaut ko redzeet, ko vinjiem nevajadzeetu. Un taa kaa sociaalie portaali nav mana dziive, tad neseeroju par to un iesaku to pashu arii tev.