Vai es esmu saspiedusi galvu?

Reitings 17
Reģ: 06.06.2013
Sveikas, ļoti vajadzētu Jūsu padomu.

Esmu ar vīrieti kopā vairāk kà pusgadu. Dzīvojam kopā. Attiecības līdz šim likās nopietnas, viss bija kārtībā, bet vakar uzzināju, ka vīrietis pēc mūsu 2 fantastiskajiem pirmajiem randiņiem ir gulèjis ar citu meiteni. Es nespēju pārdzīvot, ka viņš man sūtījis fantastiski mīļas sms un reizē ar viņu ņēmies pa gultu. Tas manu sirdi rauj kopā. Pats stāsta, ka esmu viņam ļoti iepatikusies utt., bet beigās viss tā... Pèc mūsu nakts viņš ar nevienu
citu neesot gulējis. Visu laiku skaitījām mūsu attiecību sākumu dienu, kad iepazināmies, bet nu es jau vairs nezinu ko un kà skaitīt. Ja es būtu ļāvusies, viņš būtu ar mani pārgulējis arī mūsu pirmajos randiņos. Viņš to attaisno ar to, ka viņam vnk gribèjies un es neesot ļāvusies. Tagad nezinu, ko darīt-pārtraukt šīs attiecības vai nē. Iespējams, ka es visu laiku to celšu gaismā pie katra strīda.

Bet varbūt es par velti cepjos un viss ir bijis ok? Varbūt manas morāles normas ir novecojušas? Lūdzu, palīdziet, draudzenes tādas un mammas, kuràm uzticēt šo sāpi, man nav. Paldies jau iepriekš.
06.06.2013 14:15 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Piekrītu Larinai.
Man tas liekas pašsaprotami un drīzāk par dumību uzskatu, ka man tas būtu jāizrunā un otram jāskaidro

:D
Tā skaidrošana man liekas visstulbākā lieta pasaulē. Nepietiek ar to, ka tu, cilvēks, jau tāpat jūties sāpināts par loģisku lietu un nesaproti kā tagad sevi psiholoģiski savākt, tad vēl tas otrs nesaprot, ko vispār ir izdarījis un tev vēl viņam jāpierāda, ka esi sāpināts un kāpēc + sliktākajā gadījumā šis vēl ņeem un apvainojas par to, ka tu esi apvainojies un tu jūties vēl dranķīgāk :D
06.06.2013 19:14 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Nav tādas lietas kā norunāšana, kad tad sākas attiecības. Katrs pāris pats jūt to brīdi, kad jau ir sākušās attiecības un tas var būt pāris mēnešus pēc iepazīšanās un var būt arī iepazīšanās dienā! Tā ir tuvība, ko jūt, nevis norunā. Un izpaužas tā: negribas nearvienu citu tikties, kur nu vēl gulēt. Un, ja kāds to ir tikai tēlojis, tad, protams, ka meitenei sāp sirds.
06.06.2013 19:14 |

Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Nav tādas lietas kā norunāšana, kad tad sākas attiecības. Katrs pāris pats jūt to brīdi, kad jau ir sākušās attiecības un tas var būt pāris mēnešus pēc iepazīšanās un var būt arī iepazīšanās dienā! Tā ir tuvība, ko jūt, nevis norunā. Un izpaužas tā: negribas nearvienu citu tikties, kur nu vēl gulēt. Un, ja kāds to ir tikai tēlojis, tad, protams, ka meitenei sāp sirds.

+
06.06.2013 19:22 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
uzjautā viņam priekš kam tu viņam esi vajadzīga vai arī tikai
tikushies regulari pusgada garumā seksam
varbūt tā iepriekšējā ir apnikusi, un meklē nākamo.......
06.06.2013 21:02 |

Reitings 370
Man jau liekas, ka būtu diezgan muļķīgi ārtraukt attiecības. Pēc diviem randiņiem galīgi vēl nevar pateikt vai tur būs, kas nopietns vai nē. Man patīk konkrēti attiecību sākumā ar vīrieti noskaidrot kur mēs abi esam un ja mēs vienojamies, ka esam kopā, tad attiecības ir sākušās no tā brīža.

Kamēr neviens nevienam neko nav solījis, tikmēr ir brīvs cilvēks. citādāk var būt tikai pārpratumi.
06.06.2013 22:34 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
saprotu, ka tev ir loti sapigi. ari vina attaisnojums, ka tu nedevi, tapec panema citu ir mulkigs.

nu vienigais izskaidrojums, ka vins tos randinus ta neuztvera, nedomaja, ka esiet kopa un kaut kas var sanakt.
07.06.2013 00:38 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu tak daudzas citaa diskusijaa atzina, ka lai iemiileetos, vinjaam vajag laiku. Kaapeec tad puishiem taapat nevareetu buut? No saakuma randinjojaas ar autori, tikaas ar savu friends with benefits liidz beigaas saprata, ka ir iemiileejies autoree un izdomaaja, ka ir laiks veidot ar vinju attieciibas, kas visticamaak vinjam saakaas ar kopaa dziivoshanas mirkli.
07.06.2013 00:46 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Manuprāt, vīrietis tev vnk "normāli" pa ausīm braukā.

Pat es no tevis rakstītā nopratu, ka vēlies ģimeni. Un viņš tik sola "ģimeni" un tikmēr tiekas ar citu un sūta bučiņas.

Ja vīrietis būtu patiešām ieintresēts, tad citas viņam neliktos svarīgas un nekādas buču sms no viņa puses arī nebūtu.

Vispār liekas, ka tev tāds pretīgs vīritis pagadījies!!!
07.06.2013 01:02 |

Reitings 4298
Viņš to attaisno ar to, ka viņam vnk gribèjies un es neesot ļāvusies.

tad, kad Tu gaidīsi jūsu kopējo mazuli un viņam gribēsies, bet Tu tīri fiziski nevarēsi ļauties - viņš arī uzreiz meklēs citu? Ja viņam tiešām būtu nopietns attaisnojums, varbūt vēl būtu vērts apdomāties, bet šis ir visšausmīgākais attaisnojums, ko man nācies dzirdēt!
07.06.2013 07:51 |

Reitings 8272
freya- tas, ka sieviete ir stāvoklī, nenozīmē, ka viņai nav sexa :D protams, ja ir īpaši ārsta norādījumi, tad savādāk.
07.06.2013 08:02 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011

nebijām vienojušies, kad īsti sākas mūsu attiecības. Man jau sākās pēc pirmās tikšanās, laikam?!

viņš saka, ka pēc mūsu pirmās reizes vairs nav ar kādu citu gulējis.

Nu lieki jau bija Tev noskaidrot šo faktu..
Manuprāt, tas nav pasaules gals, jo jūs taču nevienojāties pēc pirmā randiņa - tagad esam kopā! Tas, ka Tev sākās attiecības pēc pirmā randiņa, nenozīmē, ka puisis bija izlēmies :)
Un tas, ka pēc jūsu pirmās reizes, viņš vairs nav ticies, arī ir pozitīvi..

Protams, saprotu .. mani ļoti mulsinātu tās sms. Bet raugies uz to no tagadnes viedokļa.. pirms izlasīji sarakstes.. Tev bija aizdomas? Juti attiecībās diskomfortu?
07.06.2013 08:07 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Par situāciju - domā pati, cik spēj piedot un cik nespēj, tas katram cilvēkam atšķirīgs .. Apdomā labi savu lēmumu .. tik vienu komentāru gan pielikšu klāt, lai palīdzētu labāk izprast situāciju.

Par sexu - jaunam pārim, manuprāt, nekad uzreiz sex nesanāk ideāls. Tas ir vairāku mēnešu un gadu darbs. Tāpēc neuzskatu to par nekādu "baigo" pārsteigumu, ka vīrietis un arī sieviete jaunās attiecībās var pateikt, ka ar bijušo vai citu bija labāk. Tas gan nenozīmē, ka nākotnē to nevar labot .. un ir vieta augt.

No mana skatu punkta, visi pirmie sexi ir bijuši "nekas īpašs" vai "pilnīgs feils" plauktiņā novietojami, taču pēc pāris mēnešiem lietas būtiski mainās un ar to pašu sievieti tas ir daudz, daudz patīkamāks. Ar gadiem tas vispār tiek izkopts līdz perfektam, kad abi pilnībā uzticas viens otram.

Tā kā to, ka otrs teica citai par "labāko sexu ever", nozīmē tikai to, ka Jums abiem gultā ir vieta izaugsmei, lai to mainītu, un, manuprāt, nav nekas ļoti nosodošs. Bez tam, vīriešiem piemīt īpašība "braukt pa ausīm", un tas, ka viņš ko tādu teica citai, nemaz nenozīmē, ka viņš arī tā domāja :D
07.06.2013 09:39 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
babņiks. grib paturēt abas. vienai pietiek ar tekstu par labāko seksu pasaulē, otrai jūt,ka nepietiks ar tādu,tāpēc stāsta pasaciņas par ģimenes dzīvi.
cik ilgi esi ar viņu kopā,ka jau sāk par ģimeni runāt?
07.06.2013 09:53 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Nu izrunājies, ieturi distanci. Uzmanīgi vērtē viņa nožēlu attieksmi pret to visu. Pasaki, ka tā nevari. Kā lai zini, ka viņš ar viņu vairs netiekas? Galu galā, lai dzēš viņas numuru no kontaktiem, ja jau vairs netiekas viņi. es nez. Pajutā, ko viņš darītu tavā vietā.
09.06.2013 00:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits