Vai es esmu saspiedusi galvu?

Reitings 17
Reģ: 06.06.2013
Sveikas, ļoti vajadzētu Jūsu padomu.

Esmu ar vīrieti kopā vairāk kà pusgadu. Dzīvojam kopā. Attiecības līdz šim likās nopietnas, viss bija kārtībā, bet vakar uzzināju, ka vīrietis pēc mūsu 2 fantastiskajiem pirmajiem randiņiem ir gulèjis ar citu meiteni. Es nespēju pārdzīvot, ka viņš man sūtījis fantastiski mīļas sms un reizē ar viņu ņēmies pa gultu. Tas manu sirdi rauj kopā. Pats stāsta, ka esmu viņam ļoti iepatikusies utt., bet beigās viss tā... Pèc mūsu nakts viņš ar nevienu
citu neesot gulējis. Visu laiku skaitījām mūsu attiecību sākumu dienu, kad iepazināmies, bet nu es jau vairs nezinu ko un kà skaitīt. Ja es būtu ļāvusies, viņš būtu ar mani pārgulējis arī mūsu pirmajos randiņos. Viņš to attaisno ar to, ka viņam vnk gribèjies un es neesot ļāvusies. Tagad nezinu, ko darīt-pārtraukt šīs attiecības vai nē. Iespējams, ka es visu laiku to celšu gaismā pie katra strīda.

Bet varbūt es par velti cepjos un viss ir bijis ok? Varbūt manas morāles normas ir novecojušas? Lūdzu, palīdziet, draudzenes tādas un mammas, kuràm uzticēt šo sāpi, man nav. Paldies jau iepriekš.
06.06.2013 14:15 |

Reitings 117
Reģ: 05.06.2013
mjā, tur jau tā lieta - seksu pēc 2 randiņiem vēl varētu saprast, bet pārējā uzvedība ir baiiigi nesmuka.
06.06.2013 16:58 |

Reitings 17
Mjā...!

jūtas vainīgs, saka, ka ir arī greizsirdīgs arī uz maniem bijušajiem.

Prasīju, kā viņš justos mainītās lomās, viņš teica, ka sūdīgi...

Vakar pat iešāvu viskiju uz bēdām (alko vispār nelietoju) Es raudāju. '
Viņš pāris asaras arī. Saka, ka grib ar mani nopietnas attiecības, ģimeni, bet pēc šī visa, nesaprotu, kā tālāk būt. Katrā ziņā, šovakar mūs gaida atkal smaga saruna.
06.06.2013 17:00 |

Reitings 117
katrā ziņā, ja salabsiet, tad tā, lai tas nebūtu vieglu roku nācis viņam, lai apzinās sekas un visu parējo. paņem dažas dienas off, lai viņš vismaz nedaudz pamokās. ok, nedaudz ļauni, bet viņam mācība jāsaņem.
06.06.2013 17:07 |

Reitings 17
grūti jau paņemt off, ja kopā dzīvo. esmu par runāšanu, bet nezinu, vai šis viss ir izrunājams. Tiešām jāpriecājas, ka nav bērnu utt.
06.06.2013 17:08 |

Reitings 17
Liels paldies Jums visām, Jūs palīdzat man sakārtot domas.
06.06.2013 17:09 |

Reitings 117
pie vecākiem, draugiem pa brīvdienām nevari aizbraukt? :)
es Tevi savā ziņā saprotu, ir bijusi nedaudz līdzīga situācija. viss ir pārdzīvojams ;)
06.06.2013 17:11 |

Reitings 117
izrunāt, protams, vajag, es arī esmu par runāšanu. vnk lai nav tā, ka divus vakarus parunājāt, paraudājāt un čalis atkal zirgā. lai bišku sajūt sekas.
06.06.2013 17:12 |

Reitings 17
Pašlaik jau esmu pie vecākiem. Gribas izrunāties un tad redzēt, kas notiks tālāk, jo pašlaik tāda nepabeigtības sajūta.
06.06.2013 17:15 |

Reitings 117
turies, lai veicas ;) galvenais, neaizmirsti par savu vērtību ;)
06.06.2013 17:16 |

Reitings 17
Paldies!
06.06.2013 17:23 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Nezinu, es vienu dienu pabēdātos un pēc tam man būtu pofigs. Arī mans pašreizējais draugs ir sarakstījies un runājis tikšanos ar citām, jo necerēja, ka starp mums var kaut kas sanākt. Nu sanāca, kāda tur starpība, kas bija pašā sākumā, ja tagad viņš vēlas ģimeni, bērnus ar mani, nevis kādu no bijušajām. Buča dzimšanas dienā varbūt patiešām bija dzimšanas dienā, nevajag pārsālīt.

Un vispār piekrītu vieodoklim
eu, meitenes, es iegriezu pirkstā!
- uzliec plāksteri.
- nu jā, bet ko ar to redzamo kaulu darīt?
06.06.2013 17:49 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Ja netiec pāri tādam sīkumam, jāpadomā, vai vispār esi piemērota attiecībām? Attiecības jau nav nekāds rožu lauks kā varēja šķist tīņu vecumā. Nāks citi, vēl lielāki sūdi, arī uzreiz metīsi plinti krūmos? Paskaties, kādas situācijas apkārt notiek, palasi ziņas, paskaties degpunktā un kriminal inform, kas notiek pasaulē - nu nav viss tik rožaini, neesi Tu vairs bērns, apkārt ir vieni sūdi un Tev jāmāk atlasīt prioritātes. Visu dzīvi Tu nepavadīsi iluziorajā olu inkubatorā! Sāc pierast! Kļūsti stiprāka! Pārkāp sev pāri un paej vienu solīti pretim, ja, Tavuprāt, šis cilvēks patiešām ir to vērts. Pārbaudījumi norūda raksturu un ļauj saprast lietu patieso dabu.
06.06.2013 17:59 |

Reitings 22
Reģ: 31.07.2012
Jau jau runa būtu tikai par to seksu pēc pirmajiem randiņiem - tas viss ir saprotams un, manuprāt, arī piedodams (par ko gan arī var strīdēties), BET nu nav normāli, ja vīrietis, kuram ir attiecības, citai raksta, ka ar viņu bijis vislabākais sekss. Nav pat vairs svarīgi kuram viņš tur tajā brīdī sprauž batonus ausīs, tas vienkārši nav normāli.

Es tavā vietā pāris dienas netiktos ar viņu, kā jau meitenes teica. Jā, izrunāties nekad nenāk par sliktu, bet nu ko viņš tev tagad jaunu pateiks? To, ka žēl, ka pašam grūti? Pašlaik runāt tāpat nav nekādas jēgas, it sevišķi, ja tev tāds juceklis galvā.
Pāris dienas neatbildi uz zvaniem netiecies un tad jau redzēs. Varbūt pa tām pāris dienām jau būs citu sev atradis (lai Dievs dod, ka tā nav, negribu piesaukt nelaimi), bet es tikai saku, ka to nekad nevar zināt. Un tad, skatoties uz to, kā viņš reaģē, tev arī būs vieglāk izlemt ko tagad darīt.
.. Bet es jau zinu, ka viegli teikt. Esot tajā situācijā pašai grūti rīkoties "pareizi".
Jebkurā gadījumā - lai veicas. Ceru, ka viss nokārtosies tā, kā tev labāk. :)
06.06.2013 18:19 |

Reitings 827
Jēzuliņ.. Nu tik pamanīju, ka pa starpu komentāros bija arī vēl papildus informācija, ka viņš vēl raxtījis tai otrai, ka ar viņu vislabākais sekss bijis... Es jau laikam būtu kategoriska - Latvijā ir pietiekami daudz jauku puišu, lai ar mudakiem varētu atļauties nepīties. Ņem vērā, ka Tu zini informāciju, ko viņš Tev atklāja, jo bija iedzīts stūrī. Kas zin, kas vēl viņam tur ir par intrigām - kretīns paliek kretīns. Protams, Tava dzīve un tā, bet tomēr nopietni padomā, vai ir vērts savu laiku tērēt ar viņu, ja vari dot sev iespēju atrast Tevis cienīgu otro pusi? Jebkurā gadījumā veiksmi un turies ;)
06.06.2013 18:47 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Viirieshi ir iekaartoti nedaudz savaadaak. Vinjiem vajag meeneshus, lai no vienkaarshi "tiekos ar kaadu" paarietu uz "esmu attieciibaas". Vismaz taa ir lielaakajai daljai. "tiekos ar kaadu" laikaposmaa flirteeshana un pat arii sekss ir pieljaujams ar citaam, jo veel tas skaitaas kaa mekleeshanaas posms. Taapeec labaak izrunaajaties, vienojaties par juusu attieciibu noteikumiem,statusu un beidz stresot pa niekiem.
06.06.2013 18:55 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
BET nu nav normāli, ja vīrietis, kuram ir attiecības, citai raksta, ka ar viņu bijis vislabākais sekss.

Ja pēc katra pirmā seksa visi uzreiz taptu par pāriem, kas pasaulē notiktu? Nevajag dramatizēt! Turklāt kādas attiecības? Aizejot uz randiņu jau skaitās attiecībās? Dīvaina jums te daudzām domāšana. Tāpat kā par pirmo reizi - dažas jau uzskata, ka baznīcu zvani pēc tam zvana.
nikija, beidz stresot par muļķībām. Jums bija tikai 2 randiņi, kas neko nenozīmē. Bet izskatās, ka tu sev esi iedomājuies attiecības uzreiz pēc pirmā. Dzīvē tā nenotiek :D
06.06.2013 18:56 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
es arī esmu salaidusi ar citu pēc dažiem randiņiem, jo pavisam noteikti neuzskatu, ka randiņi uzreiz ir kopā būšana.
06.06.2013 18:58 |

Reitings 3146
un tas čalis taču nezināja, ka jūs beigās kopa būsiet, vnk baudīja dzīvi
06.06.2013 19:05 |

Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Ja pēc katra pirmā seksa visi uzreiz taptu par pāriem, kas pasaulē notiktu?

Es, piemēram, neguļu ārpus attiecībām un kas tur nenormāls? Ja es eju uz randiņiem un guļu ar puisi, tad tas ir MANS puisis un es neuzskatu, ka viņš brīvi var gulēt ar citām. Man tas liekas pašsaprotami un drīzāk par dumību uzskatu, ka man tas būtu jāizrunā un otram jāskaidro. Arī par randiņiem - ja tas ir kino ar mazpazīstamu cilvēku, tusiņš klubā, tad ok. Bet ja tas ir romantisks randiņš ar tekstiem, ka grib kaut ko nopietni tieši ar mani, tad es uzskatu, ka puisim prātā un kur nu vēl gultā nedrīkst būt citas! Arī tad, ja es vēl neesmu devusi galavārdu.
06.06.2013 19:07 |

Reitings 3146
Vins pēc mūsu pirmās nakts arī viñai sūtijis sms, ka ar vińu esot vislabākais sekss mūżā bijis un buchas... ir pēc tam arī ticies ar vinju. dievojas, ka tikai, lai atdotu mantas. tikushies regulari pusgada garumā seksam... bijushi celojumos...

pēc šitā gan es aizietu. es jau nākamajā dienā varu aizmirst, kas noticis weekendā :D
06.06.2013 19:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits