Kā ir ar Jūsu vīriešiem?

Reitings 76
Reģ: 22.03.2011
Nedaudz aizdomājos par vīriešiem... Pavērojot dažus vīriešu kārtas pārstāvjus, esmu patīkami pārsteigta, cik ļoti viņi ir mērķtiecīgi, grib dzīvē sasniegt pēc iespējas vairāk, ļoti rūpējas par ģimeni, strādā dažādas haltūras papildus savam darbam, lai kārtīgi nodrošinātu sievu un bērnus, citi ver vaļā savus uzņēmumus vai arī mērķtiecīgi kāpj pa karjeras kāpnēm un dzīvē sasniedz augstas virsotnes...! :) Kāpēc es to rakstu - jo manējais tāds nav un tas nedaudz skumdina, cilvēks jau vairākus gadus strādā vienā uzņēmumā, saņem vidusmēra algu, bet galvenais, ka viņš neko negrib mainīt... Viņam nav iekšā tā vēlme pēc kaut kā vairāk! :( Viņš arī pats ir pateicis, ka viņu vajag pastumt, pabakstīt, lai viņš sāktu kaut ko darīt savas izaugsmes labā, bet man negribas būt mammas lomā, kura saka - dari tā, dari šitā...!
Kā ir ar Jūsu vīriešiem? Viņi tiecas dzīvē sasniegt kādu augstāku mērķi vai ir labi kā ir, un neko nevēlas mainīt? :)
05.06.2013 15:42 |

Reitings 129
Reģ: 27.05.2013
Manējam ir viss, ko var vēlēties, tai skaitā savs uzņēmums, bet šķiet, ka viņam nekad nepietiks, viss ir vairāk kā labi, bet vajag vēl uz vēl
05.06.2013 17:48 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Manējam ir grūti jo nav lielas iespējas pašlaik uz izaugsmi, bet tā ja viņš nav darbā tad viņš atrod pietiekami daudz ko darīt laukos un radiem palīdzēt. Izaugsme viņam ir tāda puse uz pusi, gan grib gan ar nomāc tas ka tiešām liekas neiespējami pašlaik, bet viņš cenšās, bet liekas ka ne priekš sevis bet gan priekš manis.
05.06.2013 17:55 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Nelasīju visus komentārus,bet esmu bijusi abās situācijās... Bijušais bija stumdāms un bakstāms. Ilgi runāju ar viņu,gan pa labam,gan pa sliktam,bet nekas nemainījās. Šī un dažādu citu iemeslu dēļ aizgāju no viņa. Tagadējais ir pretstats-viņam ir izteikta tieksme virzīties uz augšu,lai spētu nodrošināt ģimeni un to viņam iemācīja tēvs. Ja iepriekšējās attiecībās jutu,ka pati sāku stagnēt,tad tagad esmu laimīga,jo ir atkal stimuls virzīties uz augšu karjerā,jo nav kāds jāvelk visu laiku līdz vai jāstumda pa priekšu. :) Izvēle ir tavās rokās-vai nu tu to spēj pieņemt,vai nē. Viss atkarīgs no cilvēka. Es nevarēju.
05.06.2013 18:09 |

Reitings 474
Reģ: 13.05.2013
ak tā. gribas naudiņu vairāk nokāst ja? ej strādāt!
05.06.2013 19:42 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Es neplēsīšos pa darbu brīvdienās, vakaros vai pa naktī. Nu kamēr nav ģimenes, tad vēl var.
Es labāk izvēlos zelta vidusceļu - darba laiku veltu darbam, reizēm arī brīvo laiku ( ja situācija spiež). Bet brīvais laiks ir brīvais laiks. Kāpēc tad dzīvot - lai 12-14 stundas diendienā ceptos pa darbu. Neredzēsi na ģimeni, bērnus. Bērniem vajag regulāru emocionālu tuvību ar abiem vecākiem.
Citādi var sanākt ka visa karjeras celšana un lielais atalgojums nevienam no ģimenes vairs nav vajadzīgs.
05.06.2013 19:46 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Godiigi sakot, es buutu dusmiiga, ja mans viirs paraleeli darbam njemtu haltuuras un straadaatu kaudzeem virsstundu. Jeega no atnestaas naudas, ja viiru redz tikai kraacam naktii un peec tam ir jaamokaas ar sabeigtu veseliibu? Maneejais domaa, ka efektiivaak izmantot savas darba stundas un kaa likt citiem straadaat vinja labaa, nevis upuree briivo laiku.
05.06.2013 19:51 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Man lidzigi ka kristai tikai nezinu kads autorei labums uzzinat ka ir mums.

Sava laika pametu cali tiesi del ta ka vinam nebija merku dzive, truka atbildibas sajutas un intelekta. Es sapratu, ka ar bezperspektivu variantu saistit savu dzivi nevelos, tapec laicigi pametu pirms manas jutas kluva nopietnakas .
05.06.2013 20:36 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Tākā mums vēl nav kopīgas ģimenes, abi strādājam, īsti kopā nedzīvojam, tad nemācēšu īsti spriest. Taču varu teikt to, ka tad kad esam kopā, viņš rūpējās par mūsu abu labklājību un vēlmēm -- ēdināšana, auto, degviela, izbraucieni, atpūta utt.
05.06.2013 20:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
domaju,ka ta visa stradasana ir tapec, lai vairak naudinas butu. ja vinam ls pietiekosi, tad visticamak neredz jegu kaut ko papildus darit.
05.06.2013 20:52 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja tu tagad abikstīsi draugu pacelties augstāk, pēc tam nerīkosi- diskusiju - viņš man nevelta laiku, kad atnāk mājās, grib tikai gulēt, nauda ir, bet ko es ar viņu iesākšu, jo visa kā ir vairāk nekā pietiekami?
06.06.2013 11:52 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
manejais ir darbaholikis, ja ir iespeja strada papildstundas ari brivdienas un naktis!
tiesam reizem jaatgadina, ka vajag arii atpusties!
06.06.2013 12:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits