Pasaules sensācija - meiteni padzen no izlaiduma, jo pārāk lielas krūtis

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Nabadzīte! Video un rakstu var redzēt te:
http://www.delfi.lv/izklaide/divaina-pasaule/sensacijas/lielu-krusu-del-skolnieci-padzen-no-izlaiduma.d?id=43377021
05.06.2013 14:53 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
bļin, ja ir noteikts dresskods, kāpēc kādam ir jāizlec!! tjipa - es būšu tāpat krutāka par pārējām un par mani runās visa skola vēl 50 gadus. besī šie rakstu virsraksti, kas neatspoguļo patiesību. manuprāt, šādus rakstu autorus vajadzētu vsp izskaust, lai iemācītos vsp lasīt un saprast raksta jēgu, nevis uzrakstīt pretējo. un tā jau nav pirmā reizi. ar šādiem rakstiem itin bieži var "lepoties" tādi portāli kā kasjauns un vipi.
05.06.2013 16:34 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Sany
tas vēl tā, bet vakar vispār ieraudzīju šādu rakstu delfos. nav saprotams ar kuru galu tie žurnālisti vispār domāja šo rakstot.
http://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/citi/10-slaveni-viriesi-un-vinu-neglitas-sievas.d?id=43356359
05.06.2013 16:41 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Nightberrii, :D

un tā jau nav pirmā reizi. ar šādiem rakstiem itin bieži var "lepoties" tādi portāli kā kasjauns un vipi.

Es parasti pārskatu Tvnet, tur ir tas pats gan virsrakstu ziņā, gan rakstu. Nemaz nerunājot par neatbilstību utt., bet kādā rakstā bija diezgan daudz gramatisko kļūdu, tai skaitā vārds "Latvija" bija rakstīts ar mazo burtu. Man sāk likties, ka tos rakstus raksta vai nu pagalam neieinteresēti tai darbā žurnālisti vai vidusskolas skolēni piepelnās.
05.06.2013 16:45 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Kas tur ko žēlot? Skuķis pārkāpa skolas noteikumus.
Vnk gribēja izcelties, kad nesanāca tādā veidā, tad vienkārši izmantoja izdevību uztaisīt drāmu par sabojāto vakaru (jo kas gan varētu vēl vairāk meitenei sabojāt izlaidumu kā kāda lakata vai šallītes uzmešana pāri pleciem) un pati pēc savas izvēles aizgāja.
Neviens viņu prom nedzina.
05.06.2013 16:48 |

Reitings 3350
bet citām meitenēm acīmredzot nebija tādi dabas dotumi, līdz ar to kleitas izskatījās pieklājīgi, jo no tām ārā nevēlās krūtis.

Es ar sadu problemu saskaros darba. Tas, kas citai izskatas ok, man izskatas traki un parak atkailinati lielo krushu del. No vienas puses es saprotu, ka del krutim man ir jaatsakas no daudziem apgerba gabaliem, bet no otras puses - fuck, ta ir tiraka diskriminacija! Vai tad es vainiga, ka daba mani apveltija ar liela izmera krutim?

Piemeram tada bitlenite ar DD izmera krutim izskatas pilnigi savadak, bet es tak neko neatkailinu :D

Gribeju pateikt, ka esmu PAR meiteni, jo galu gala tas ir izlaidums un ta ir vinas izvele kadu kleitu vilkt, neko tur TAAAADU es neredzu!
05.06.2013 16:50 |

Reitings 4343
besī šie rakstu virsraksti, kas neatspoguļo patiesību. manuprāt, šādus rakstu autorus vajadzētu vsp izskaust,
Arī mani tas kaitina. Bet arī saprotu, kāpēc tā dara - kad nav nekā, par ko rakstīt, tad sensācijas izdomā. Un - nevienu taču neinteresētu, ja virsraksts būtu "meitene aiziet no izlaiduma savu untumu dēļ un pēc tam besās bez kāda iemesla".
05.06.2013 16:52 |

Reitings 4343
tas ir izlaidums un ta ir vinas izvele
Un tie ir skolas noteikumi viņu tādā paskatā neielaist.
Tad jau varētu arī uzvilkt kleitu ar vēl mazāku augšdaļu, kur arī krūšu gali lien laukā, un pateikt - ai, vai tad vainīga, ka man tāds krūšu izmērs, bet kleitai tāda augša?
05.06.2013 16:56 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
zaptesburka, es arī būtu gājusi prom. viņa taču jutās pazemota. kas var būt sāpīgāks par to, kā aizrādīt par izskatu tajā vecumā? viņa vēl minēja, ka pirms visa tā, viņai jau bijuši kompleksi par savu izskatu, bet vēl tagad iebāž to sejā. protams, ka visu vakaru viņa nejūties ne savā ādā, ne par sevi pārliecināta, un viss, ko gribēs, iet uz māju, ierāpties savā gultā un raudāt. iedomājies, ka tu esi speciāli gatavojusies, bet tev pasaka - nē, tu nevari nākt pirms neesi uzmetusi šalli uz kakla. viss nav tik vienkārši, kā izklausās. ceru, ka visādi ēšanas traucējumi un citas uz sevi vērtas destruktīvas tieksmes tai meitenei nebūs, jo tiešām tas nav normāli. piekrītu, ka kleita varbūt nebija īsti piemērota, bet tas, kā izturējās pret meiteni, ir ārpus jebkādas normas.
05.06.2013 16:59 |

Reitings 3350
ai, vai tad vainīga, ka man tāds krūšu izmērs, bet kleitai tāda augša?

zaptesburka, piedod, bet es tev nepiekritu. slaidai meitenei ar mazu grushu izmeru tada kleita izskatitos pilnigi savadak!
05.06.2013 17:00 |

Reitings 3350
krushu*
05.06.2013 17:01 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Zili rudzi, meitene, kurai būtu kompleksi par to un kurai draudētu destruktīvas domas, nepaziņotu visai pasaulei par šādu notikumu. Ja iepriekš viņa jutās pazemota, tad kā jājūtas tagad, kad visa pasaule zina par šādu notikumu un ir novērtējuši viņas ķermeni? Viņa pati sevi vēl vairāk pazemoja. No sērijas "pati izdomāja, pati apvainojās".
05.06.2013 17:02 |

Reitings 4343
zili_rudzi, man gan šķiet, ka meitenes, kas tiešām par savu izskatu komplekso, nemēdz tik kliedzoši saģērbties.
Kā tad pret viņu izturējās? Pateica, ka kleita ir pārāk atklāta un tāpēc iedeva lakatu, lai piesedzas? Neviens taču neko neteica par viņas figūru, bet gan par to, ka kleita ir pārāk atklāta (un tas ir pretrunā ar skolas noteikumiem)
05.06.2013 17:03 |

Reitings 4343
slaidai meitenei ar mazu grushu izmeru tada kleita izskatitos pilnigi savadak!
Nu, jā, par to jau ir runa, ka dažādiem cilvēkiem viens un tas pats apģērbs var izskatīties dažādi.
Tāpēc nevajadzētu vilkt mugurā jebko, nepievēršot uzmanību, kā tas izskatās uz konkrētās figūras.
05.06.2013 17:05 |

Reitings 4183
nu viņa jūtas aizvainota. tāda reakcija ir normāla. mediji paši no tā uzpūta sensāciju, ne viņa vai viņas ģimene. tas ir gluži tas pats, kas skriet uz bez tabu pēc tam, kad to aklo meiteni neielaida klubā. nedomāju, ka tā meitene sava akluma dēļ bija par sevi pārliecināta, bez kompleksiem. vienkārši tas aizvainojums ir tik liels, ka gribas to kaut kur izlādēt. es saprotu viņas rīcību, vēl vairāk... vecāku, kuriem ir grūti uz to noraudzīties.
zaptesburka, tiešām? domā, ka viņa ir tik stulba, ka nesaprata par ko ir runa? vajag paturēt prātā, ka viņai ir 18 gadi. tās ir tipiskās prom un izlaiduma kleitas. tāda ir katrai otrajai. viņa arī sev tādu gribēja. reāli viņa jutās iztumta, jo redz, citas var, bet viņa nevar. vienkārši vajag paraudzīties no viņas skatupunkta, 18 gadīgas meitenes, kura gribēja izlaidumā izskatīties labi, bet tika pazemota.
05.06.2013 17:09 |

Reitings 4183
es jau nesaku, ka tā kleita bija piemērota, bet te vienkārši komentāri mani pārsteidza. vispār nekāda empātija pret to meiteni, bet pati vainīga. un arī tā rīcība no skolas apsargu puses - bez komentāriem.
05.06.2013 17:10 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Dominika, viena lieta, ka tu ejot savas ikdienas gaitās vari ģērbt ko vēlies. Iespējams tas būs nepiedienīgi, vulgāri, atbaidoši vai kā savādāk, bet tā tad būs tava darīšana. Pavisam cita lieta, kad ir noteikts kaut kāds dress cods un tad gan būtu tikai normāli piedomāt pie pieklājīgāka fasona kleitas savu dotumu dēļ. Jā, citas varēja atļauties tādu kleitu, jo iespējams par krūšu spraudziņa nebija manāma mazo apmēru dēļ. Bet šai meitenei jau viss gāzās pāri malām un tās ir ne tikai krūtis, bet arī paduses un gan jau arī muguras āda pārkarājās pāri kleitas malai... Nu skats nav nekāds skaistais! Un vēl jo mazāk piedienīgs vai atbilstošs.
05.06.2013 17:12 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Nu, vispār jau tas ir skandāls tikai tādēļ, ka tajā izlaidumā bijušas tievas meitenes ar tādiem pašiem izgriezumiem, bet viņām nevajadzējis ne piesegties ne notīties! Delfi kā vnm publicē pusi informācijas un tad visi cepjas.
05.06.2013 17:14 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Un tas viņas komentārs, ka viņa neko nevarot darīt ar savu pupainumu (izklausās, ka tas ir viņas lielākais lepnums)... Nu varētu mēģināt vismaz kaut cik notievēt un pasportot, tad arī krūtis nedaudz samazinātos.
05.06.2013 17:15 |

Reitings 4343
vajag paraudzīties no viņas skatupunkta
es gan domāju, ka uz visu vajadzētu raudzīties objektīvi. Skolas iekšējās kārtības noteikumi ir objektīvs kritērijs.
Gribējās vienkārši būt uzmanības centrā, nu tad arī uztaisīja drāmu - ak, šausmas, šausmas, jāapliek lakats ap pleciem.
Varbūt, ja katrai otrai tās kleitas ir S izmēra, tad arī būtu ok, ja viņa arī tādu gribētu, un uz balli ierastos pa vīlēm atirušā kleitā, kam pa visām malām veļas pāri viņas apaļumi?
Vajag taču piedomāt, kā kleita izskatīsies uz konkrētās figūras.

Nu un nešķiet gan viņa neko kompleksaina. Šķiet gražīga jauniete, kas gribējusi nonākt uzmanības centrā. Kad tas nesanāca ar pārāk atklātu kleitu (vismaz pārāk atklātu tai skolai), tad veikli pamanījās to izdarīt, no balles aizejot un to padarot par milzu notikumu.
05.06.2013 17:16 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Tā bilde stāv visu laiku sānos, nu, nevaru es pateikt, ka tur kaut kas gāžas ārā. :D
05.06.2013 17:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits