sāpe par draudzeni.

Reitings 6
Reģ: 05.06.2013
Sveikas:)

Šī būs mana pirmā diskusija, pastāvīgi lasu šo forumu, bet beidzot izlēmu arī piereģistrēties:) Ceru šeit atrast domu biedrenes un izkratīt savu sāpi.
Man ir laba draudzene, 19, kura pirms dažām dienām uzzināja, ka ir stāvoklī un uzreiz pateica, ka taisīs abortu. Puiša viņai nav pastāvīga, vecāki laikam Somijā dzīvo, pati kojās dzīvo un loti nevēlas bērnu. Es neatbalstu abortu, bet zinot viņas raksturu- viņa nevienā neklausās, teicu, lai pati pieņem lēmumu, lai gan es viņas vietā bērniņu paturētu. Vakar čilloju pa draugiem un pamanīju filmiņu par "abortu". Laikam latvieši taisījuši un kad noskatījos atkal aizdomājos- tā filma tik pasmaga patiesībā un sapratu, ka varbūt tiešām man jāmēģina viņu atrunāt? Es nezinu-kā jūs rīkotos manā vietā? Tā jau nav mana dzīve un darīšana, bet gribas, lai draudzenei nesanāk dzīvē pēc tam nožēlot. Ai, smaga situācija.:(

Padalīšos, ja kādai interesē apskatīties arī to filmiņu,

http://www.youtube.com/watch?v=SaccY0J_sR0

Es gan nezinu vai pareizi Jums linku ieliku, paziņai draugos galerijā bija tā filma.

kā jūs rīkotos meitenes manā vietā? klusētu un ļautu viņai pašai pieņemt lēmumu vai tomēr ieteiktu bērniņu paturēt?:(
05.06.2013 10:04 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
tu taču viņu un viņas bērnu negrasies turpmāk pilnu laiku auklēt, vai ne?? tad atslābsti.

jo 19 gados, un ja vēl prātiņš tāds īss, mazais būtu meitenei īsta problēma, nevis laime... un ja vēl nav ne puiša, ne vecāku, kas palīdz.. nezinu, lai lemj pati.
12.06.2013 10:21 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Nikola, es arī pazīstu meiteni, kura rakstīja scenāriju, pasaule maza:)
12.06.2013 10:26 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Es noteikti ar savu draudzeni parunaatu.

Neuzpasejot savus tuvos cilvekus, ar vinjiem var nez kas notikt, un nez ko vinji var savariit...

Megini mainit vinjas lemumu..
12.06.2013 10:39 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Pārmest nevajag, tas noteikti, Vari paskaidrot savu viedokli, bet neko vairāk. Atbalsti viņu, lai vai kā.
12.06.2013 10:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits