Sveikas:)
Šī būs mana pirmā diskusija, pastāvīgi lasu šo forumu, bet beidzot izlēmu arī piereģistrēties:) Ceru šeit atrast domu biedrenes un izkratīt savu sāpi.
Man ir laba draudzene, 19, kura pirms dažām dienām uzzināja, ka ir stāvoklī un uzreiz pateica, ka taisīs abortu. Puiša viņai nav pastāvīga, vecāki laikam Somijā dzīvo, pati kojās dzīvo un loti nevēlas bērnu. Es neatbalstu abortu, bet zinot viņas raksturu- viņa nevienā neklausās, teicu, lai pati pieņem lēmumu, lai gan es viņas vietā bērniņu paturētu. Vakar čilloju pa draugiem un pamanīju filmiņu par "abortu". Laikam latvieši taisījuši un kad noskatījos atkal aizdomājos- tā filma tik pasmaga patiesībā un sapratu, ka varbūt tiešām man jāmēģina viņu atrunāt? Es nezinu-kā jūs rīkotos manā vietā? Tā jau nav mana dzīve un darīšana, bet gribas, lai draudzenei nesanāk dzīvē pēc tam nožēlot. Ai, smaga situācija.:(
Padalīšos, ja kādai interesē apskatīties arī to filmiņu,
http://www.youtube.com/watch?v=SaccY0J_sR0
Es gan nezinu vai pareizi Jums linku ieliku, paziņai draugos galerijā bija tā filma.
kā jūs rīkotos meitenes manā vietā? klusētu un ļautu viņai pašai pieņemt lēmumu vai tomēr ieteiktu bērniņu paturēt?:(